Låt jobben komma till dig

Nu kan du som student eller nyutexaminerad ingenjör äntligen låta jobben komma till dig. Genom att skapa ett konto på Teknologjobben (klicka på registrera-knappen högst upp till höger) kan du med några få klick ställa in en jobbevakning för precis de jobben du är ute efter. Välj om du vill bli notifierad varje dag, varje vecka eller månadsvis.

Utöver att sätta en skräddarsydd jobbevakning kan du med ett konto hos oss även spara dina favoritannonser och söka de jobb som arbetsgivarna använder vårt rekryteringssystem till. När du registrerar ditt CV gör du dig dessutom tillgänglig för headhunters!

Vi hoppas att du kommer att gilla våra nya funktioner!

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.