Lansering av ny hemsida

Äntligen har det blivit dags att lansera vår nya hemsida – Teknologjobben!

Tjänsten är ombyggd från grunden och har numera full kompatibilitet med de olika plattformar och enheter som finns idag. Det möjliggör också att vi under hösten kommer att kunna lansera flera spännande nyheter och funktioner. Som du säkert märkt har vi också satsat stort på att presentera en enhetlig grafisk profil.

Eftersom vi riktar oss mot ingenjörsstudenter, alltså teknologer, innebär namnbytet en tydligare beskrivning av vår tjänst. Det är även en av de främsta anledningarna till att vi har valt att genomföra namnbytet.

Vi hoppas att du gillar hur vår tjänst utvecklas och att du ska trivas med Teknologjobben. Skriv gärna ett mail till oss och berätta vad du tycker så vi kan göra tjänsten ännu bättre!

Varmt välkommen!

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.