H&M 328 visningar

Det här företaget har inga aktuella annonser

H&M

H&M erbjuder allt från de senaste trenderna till de bästa basplaggen för dam, herr, ungdom och barn. Sortimentet kompletteras av skor, accessoarer, kosmetik och heminredning. Vår affärsidé är att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris. I koncernen H & M Hennes & Mauritz AB ingår sex separata varumärken: H&M, COS, Monki, Weekday, Cheap Monday och & Other Stories. Från trendsäkra Sales Advisors och Visual Merchandisers till IT-proffs och strateger med fingertoppskänsla – alla med samma höga ambitionsnivå och attityden att allt är möjligt. För att inte tala om ett skarpt öga för mode. Det är tack vare dem som vi har vuxit till över 3 300 butiker i över 54 länder – och vi fortsätter att växa.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.