Grohe 45 visningar

Det här företaget har inga aktuella annonser

Grohe

GROHE är världens ledande leverantör av sanitetslösningar och ett globalt varumärke dedikerade till att leverera innovativa produkter till marknaden.

Under många årtionden har vi på GROHE varit hängivna till våra varumärkesvärden; teknik, kvalitet, design och hållbarhet. Dessa illustrerar allt vårt engagemang för att skapa fantastiska upplevelser och att leverera "Pure Freude a Wasser".

Med produktions-, innovations- och designanläggningar i Tyskland kan vi vara stolta över märket "Made in Germany". Alla våra fabriker använder sig av hög precisionsteknik i produktion för att säkerställa överensstämmelse med den konsekvent höga GROHE-standarden. Därför kan vi hos GROHE försäkra dig om att våra produkter uppfyller de mest kompromisslösa kraven på hantverk och funktionalitet.

Under det senaste årtiondet har den framgång som vi uppnått bevisats med mer än 240 design- och innovationspriser samt CSR-priset för det mest hållbara företaget med 1000 + anställda år 2017 från den tyska regeringen. Otaliga exklusiva projekt runt om i världen har installerat GROHE-produkter, vilket visar att GROHE också är det föredragna valet av arkitekter och designers.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.