Traineeprogram – Forefront Generation 2019 393 visningar0 ansökningar

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter som vill utmanas och vara en del av den åttonde kullen av vårt traineeprogram Forefront Generation.

Plats: Stockholm och Malmö

Generation 8 har målsättningen att tillsammans med våra affärsområden ge dig rätt balans av djup och bredd för en framgångsrik konsultkarriär. Traineeprogrammet, med start september 2019, är på två år och låter dig varva konsultuppdrag med kompetensutveckling och energifyllt nätverkande.

Programmet har två inriktningar – en för dig som brinner för teknik och kod, en för dig som brinner för affärs- och verksamhetsutveckling. Och gillar du både och – tummen upp!

Du vågar utmana och gillar att nå resultat tillsammans med andra. Vi söker dig som är examinerad civilingenjör eller motsvarande inom IT, datateknik, industriell ekonomi eller systemvetare. Vi utvärderar kandidater löpande och önskar ha din ansökan senast den 10 mars 2019.

Vill du läsa mer om programmet och ansöka, klicka på knappen nedan. Kika gärna in på traineerna.com, där du kan se realityserien om vårt traineeprogram.

Välkommen med din ansökan!

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben. 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med snart 400 anställda. Med kontor på åtta orter i Sverige och en offshoreverksamhet i Kina guidar vi företag och organisationer i det digitala landskapet.

Oavsett om uppdraget avser affärsverksamhet, teknologiska plattformar eller designlösningar är utgångspunkten alltid att först skapa en samsyn kring nödvändiga förändringar för att sedan kunna realisera dessa på bästa sätt för avsedd effekt.

Forefront fortsätter att växa. Med växa menar vi både som individer och som företag. Vi kommer lansera nya satsningar och ge oss på nya utmaningar vart det än må föra oss. Vi kommer fortsätta arbeta hårt för att nå vårt mål att bli nummer ett inom affärsdriven digital utveckling.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.