UNIK JOBBMÖJLIGHET

TILL GROHE’s SVENSKA KONTOR I KISTA, STOCKHOLM, SÖKER VI:

EN TEKNISK SÄLJSTUDENT

PÅ DELTID

 

GROHE Sverige söker dig som är en driven student inom sälj och/eller marknad, gärna med teknisk inriktning inom bygg och mijlö, och som vill arbeta deltid vid sidan av studierna.

Vi erbjuder dig frihet under ansvar och möjligheten att göra en markant skillnad i vardagen. Hos oss får du det bästa av två världar – känslan av att få vara en del av det svenska teamet i en liten, lokal enhet och samtidigt vara en del av branschens största företag. GROHE är en arbetsplats med en dynamisk och informell kultur, men med klara strategier och mål, vilket har lett oss till framgång under lång tid.

Genom detta jobb får du möjlighet att få in en fot hos en global marknadsledare i en spännande och utvecklande bransch med många säljkanaler. Du kommer att lära dig mycket inom sälj- och marknadsföring, vilket kommer att stärka ditt framtida CV. Jobbet kan också vara ingången till din framtida karriär inom GROHE-koncernen.

Du kommer att ingå i det svenska teamet med engagerade kollegor, med huvuduppgift att stötta sälj- och marknadsföring av våra produkter i Sverige. Jobbet är på deltid, ca 15–20 timmar fördelat på minst
2 dagar i veckan. Lön: timlön och efter avtal.

De praktiska uppgifterna inkluderar:

  • Bistå projektsäljarna med kalkyler, leads-bearbetning, analyser
  • Master data till kunder, prislistor, nyyuppläggning av artiklar
  • Bistå landschefen med säljrapporter, kundanalyser
  • Utarbeta powerpointpresentationer för kundmöten, business reviews etc.
  • Analyser av marknader, konkurrenter, priser etc.
  • Administrativa uppgifter till sälj- och marknadsfunktionerna

 

Om dig:

Du studerar försäljning med inriktning på teknik, miljö på universitet/högskola och har fortfarande något eller några år kvar innan du avslutar dina studier, och vill ha ett meningsfullt och givande deltidsjobb.

Vi förväntar oss att du tar personligt ansvar, har ett öga för detaljer och har ett analytiskt och systematiskt arbetssätt, som gör att du kan hantera många bollar i luften, komma med kreativa lösningar och möta deadlines.

Du arbetar effektivt och självständigt. Samtidigt är du en serviceminded lagspelare som är beredd att göra en extra insats för att bidra till avdelningens gemensamma mål. Du ska behärska svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

 

Ansökan och mer information:

Vi samarbetar i denna rekrytering med Retail House. Gå in ansök på

https://happyr.com/retail-house/job/11745-grohe-deltidsjobb-vid-sidan-av-studier_stockholm

Vi ser fram emot att höra från dig!

______________________________________________________________________________________

Med cirka 10% av den globala marknaden är GROHE AG Europas största och världens ledande producent av VVS-produkter. Som ett globalt varumärke för sanitära produkter och system, sätter GROHE standarden för kvalitet, funktion och design.

GROHE AG är ett internationellt företag med en omsättning på ca 1,5 miljarder Euro. Grohe har huvudkontor i Düsseldorf och tillverknings- och centralstöd i Hemer, varifrån vi exporterar 82% av vår produktion till fler än 80 länder. GROHE Nordeuropa har ca. 50 medarbetare i Danmark, Norge, Sverige, Finland och de baltiska länderna, och har ett lokalt huvudkontor i Köpenhamn, Danmark. Vi har även agenter på Island.

För mer information, besök www.grohe.se eller www.grohe.com.

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
GROHE är världens ledande leverantör av sanitetslösningar och ett globalt varumärke dedikerade till att leverera innovativa produkter till marknaden.

Under många årtionden har vi på GROHE varit hängivna till våra varumärkesvärden; teknik, kvalitet, design och hållbarhet. Dessa illustrerar allt vårt engagemang för att skapa fantastiska upplevelser och att leverera "Pure Freude a Wasser".

Med produktions-, innovations- och designanläggningar i Tyskland kan vi vara stolta över märket "Made in Germany". Alla våra fabriker använder sig av hög precisionsteknik i produktion för att säkerställa överensstämmelse med den konsekvent höga GROHE-standarden. Därför kan vi hos GROHE försäkra dig om att våra produkter uppfyller de mest kompromisslösa kraven på hantverk och funktionalitet.

Under det senaste årtiondet har den framgång som vi uppnått bevisats med mer än 240 design- och innovationspriser samt CSR-priset för det mest hållbara företaget med 1000 + anställda år 2017 från den tyska regeringen. Otaliga exklusiva projekt runt om i världen har installerat GROHE-produkter, vilket visar att GROHE också är det föredragna valet av arkitekter och designers.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.