Summer Internship på ICAs analysfunktioner 412 visningar0 ansökningar

För fjärde året i rad söker vi talanger som vill anta utmaningen att växa tillsammans med ICA och få en unik språngbräda till en långsiktig karriär. Vi söker dig som vill hjälpa ICA att göra varje dag lite enklare och vi ser att du är en engagerad och driven person som brinner för att se nya möjligheter där andra ser utmaningar.

Som Summer Intern inom någon av ICAs analysfunktioner får du utöver värdefulla erfarenheter från branschens ledande aktör även kunskap och insikt i ICAs värderingar, ledarskap och den dagliga verksamheten då du kommer att jobba med medarbetare och chefer inom olika delar av organisationen. Djup analytisk kompetens kombineras med ICA-kunskap och de senaste branschinsikterna för att leverera strategier, projekt, analyser, rapporter och verktyg.

Eftersom ICA täcker många olika områden förväntas du snabbt sätta dig in i och lära dig om aktuell bransch och lämplig metodik. Då många av våra analyser har stor påverkan på flera områden inom ICA är det viktigt att du har ett brett perspektiv och förståelse för hur lösningarna passar in i helheten. Likaså är förmåga att omsätta analyser till tydliga insikter och planer för genomförande viktig.

Arbetsuppgifter

Som summer intern kommer du både själv och tillsammans med mer seniora kollegor genomföra analyser och projekt med det övergripande målet att stärka varumärket, öka försäljning, minska kostnader samt realisera förbättringar inom hela ICAs värdekedja.

Du kommer bland annat att ansvara för att samla in intern och extern data, kvalitetsgranska, strukturera och analysera datan för att presentera insikter, rekommendationer och beslutsunderlag till beställare.

Din profil

Vi ser gärna att du är i slutet av din universitetsutbildning (civilingenjör, civilekonom eller motsvarande) samt har nedanstående egenskaper:

– Analytisk, strukturerad med hög ambition och drivkraft

– Intresse och erfarenhet av att arbeta med analysverktyg och databaser samt analysera samband och presentera slutsatser

– God kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska

– Goda kunskaper i Excel och PowerPoint

– Mycket god samarbetsförmåga och erfarenhet från teamarbete

Kontaktperson

Vid frågor, kontakta:

Lisen Oliw, Analytikerchef Affärsanalys, 076-791 25 10, lisen.oliw@ica.se

Charlotta Halfwordson, Teamchef Kund & kampanjinsikt, 070 201 21 82, charlotta.halfwordson@ica.se

Jonas Gunnarsson, Chef Marknadsanalys, 070-392 46 99, jonas.gunnarsson@ica.se

Tillträde

Summer Internship på Affärsanalys är heltid mellan 19 jun – 18 aug 2017.

Sista dag för ansökan

Välkommen med din ansökan inkl. CV, personligt brev och universitetsbetyg senast 10/2 2017.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

ICA

Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag. Kärnan i verksamheten är dagligvaror. Övrig verksamhet bedrivs inom ICA Banken, ICA Fastigheter samt Non-food, där verksamheten inom ICA Special ingår liksom de helägda portföljbolagen Forma Publishing Group och inkClub, samt de delägda portföljbolagen Cervera och Hemtex. Inom ICAs bolag finns över 150 olika yrken och 500 olika befattningar, från systemutvecklare och inköpare till banktjänstemän och apotekare, från Oslo i väster till Hongkong i öster. Varje dag arbetar vi tillsammans för att göra vardagen lite enklare för våra kunder.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.