Summer Internship 2018 Corporate Finance 108 visningar0 ansökningar

Vad står överst på din önskelista när det gäller din framtid? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar? Är du redo att ständigt lära nytt, tänka annorlunda och ta fram bättre, mer anpassade lösningar? Då kanske det är dig vi letar efter.

Just nu söker vi Summer Interns till Corporate Finance på PwC – vi söker dig som vill arbeta med transaktionsrelaterad rådgivning i Stockholm.

Syftet med vårt internship är att du som student ska få en inblick i hur det är att arbeta transaktionsrelaterad rådgivning, tex företagsvärdering, due diligence, carve-out eller M&A samt lära känna vår företagskultur. Du kommer därför att arbeta i skarpa projekt tillsammans med kollegor som behöver din input. Vårt internship sträcker sig över en intensiv period mellan juni – och första halvan av juli. Under denna tid kommer du att få arbeta med ett eller flera team och skapa dig en bra förståelse för vår verksamhet.

Du avlönas på timbasis med syfte att du inte ska behöva försaka annan inkomst under sommaren.

För rätt person är Summer Internship inom Corporate Finance en stor möjlighet. Det är en chans att få arbeta i en mångbottnad verksamhet med internationell miljö och att lära känna PwC som en möjlig framtida arbetsgivare.

KVALIFIKATIONER

Vi söker huvudsakligen dig som studerar på masternivå inom ekonomi alternativt civilingenjör och som tar examen i januari eller juni 2019.

Som person är du professionell, driven och utåtriktad med ett genuint intresse för Corporate Finance. Du är intresserad av att sätta dig in i nya branscher, marknader och förstå våra kunders verksamhet och behov.

Vi värdesätter goda studieresultat och att du har erfarenhet av studier eller praktik utomlands. Att arbeta inom Advisory förutsätter mycket stark drivkraft, eget ansvarstagande, initiativförmåga, stort engagemang och att du tycker om att jobba i ett högt tempo. Med andra ord så ser vi det som meriterande om du aktivt sökt dig utanför din comfort zone under dina studier och/eller arbetslivserfarenheter.

För att trivas hos oss är det även viktigt att du är prestigelös och tycker om att knyta nya kontakter. Du trivs i teamarbete, har en mycket god analytisk förmåga samt gillar att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i varierande miljöer.

Din ansökan

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.se – men framför allt vill vi veta mer om dig!

Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från gymnasiet
  • Betyg från universitetet

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 19 januari 2018.

Vid frågor om tjänsten eller om din ansökan kontakta Johanna Kjessler på HR via mail johanna.kjessler@pwc.com.

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.