UPPDRAGSBESKRIVNING

Vi tar gärna emot praktikanter på våra kontor. Vi är måna om att din praktikperiod ska bli så givande som möjligt. Därför tar vi bara emot praktikanter när det finns tillgängliga handledare som har tid för din praktik. Det är våra avdelnings- och gruppchefer som avgör om man har möjlighet att ta emot en praktikant.

KVALIFIKATIONER

Om du är intresserad av att praktisera hos oss på WSP och det inte finns någon passande praktikplats utannonserad kan du även kontakta grupp- eller avdelningschefen för det affärsområde och den ort du är intresserad av.  Du når ansvarig chef via vår växel på nummer 010-722 50 00. Han eller hon kan då berätta vilka möjligheter som finns för praktik inom det aktuella området. Notera att sommarpraktik ofta kolliderar med semesterperioden då en del av våra kontor också har semesterstängt, vilket kan minska våra möjligheter att ta emot praktikanter.

ANSÖKAN & KONTAKT

Har du övriga frågor eller funderingar gällande praktikplats är du även varmt välkommen att höra av dig till oss på student@wspgroup.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

WSP

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. WSP erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Små som stora uppdrag, enkla och komplexa, korta och långa – gemensam är vår vilja att hitta optimala hållbara lösningar.
Fler annonser från WSP

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.