UPPDRAGSBESKRIVNING

Många av våra yngre medarbetare har kommit till WSP efter att de har gjort sitt examensarbete hos oss. Vi är stolta och glada över alla de exjobb som skrivs i samarbete med oss här på WSP. Vi får många ansökningar gällande examensarbete och är måna om att ditt examensarbete ska bli så bra som möjligt. Därför tar vi endast in studenter när vi har handledare tillgängliga som kan stötta dig under arbetets gång. Det är våra avdelnings- och gruppchefer som avgör om de har möjlighet att ta emot studenter för samarbete gällande examensarbete.

KVALIFIKATIONER

Om du är intresserad av att göra ditt examensarbete i samarbete med oss på WSP men det inte finns något passande uppslag utannonserat så kan du själv ta fram en idé om vad du vill behandla i ditt examensarbete. Det kanske sammanfaller med våra intressen? Kontakta sedan ansvarig grupp- eller avdelningschefen för det affärsområde du är intresserad av på din ort. Du når ansvarig chef via vår växel på nummer 010-722 50 00. Avdelnings- eller gruppchefen kan då berätta vilka möjligheter som finns för examensarbete inom det aktuella området.

 

ANSÖKAN & KONTAKT

Har du övriga frågor eller funderingar gällande examensarbete är du även varmt välkommen att höra av dig till oss på student@wspgroup.se.

Dela annonsen

WSP

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. WSP erbjuder allt från utredningar och analyser, mätningar och projektering till planering och ledning av projekt. Små som stora uppdrag, enkla och komplexa, korta och långa – gemensam är vår vilja att hitta optimala hållbara lösningar.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.