Sommarvikarier, IKEA-Varuhuset i Älmhult 60 visningar0 ansökningar

Till IKEA Älmhult söker vi nu semestervikarier till våra funktioner; Sälj, Kundrelation, Logistik och IKEA Fyndvaruhuset. 

Om dig
Vi värdesätter din personlighet men självklart är tidigare erfarenheter inom respektive verksamhetsområde meriterande. Vi tror att du har ett stort heminredningsintresse och att du delar våra värderingar. Du trivs med att ta ansvar, och är inte rädd för att göra fel. Allra viktigast är att du brinner för service, försäljning och att du älskar att arbeta med våra kunder varje dag!

Om jobbet

 • Du kommer att få jobba med de viktigaste personerna i vårt företag – våra kunder
 • Du kommer att få jobba i ett globalt företag med över 150 000 medarbetare
 • Du kommer lära känna vårt sortiment och även våra härliga medarbetare
 • Du får ha kul på jobbet och på IKEA är det OK att tycka olika
 • Du får ett sommarjobb som kan leda till världens utvecklingsmöjligheter, kanske är det du som är med och utvecklar framtidens IKEA.

Arbetstiderna på IKEA varierar från kl 05:00 till 21:00, vilket ställer krav på att du kan ta dig till och från jobbet vid dessa tider på dygnet. Du måste ha fyllt 18 år och det är ett krav att du kan jobba vecka veckorna 25-34. Vi jobbar tidiga morgnar och sena kvällar, med både kundmöte och produktplacering, sälj och merförsäljning.
Om vi trivs med varandra kommer det att finnas stora möjligheter att fortsätta med extraarbete efter sommaren.

Om uppdraget

Kundservice
Här söker vi utåtriktade medarbetare som brinner för service, du träffar massor med kunder och utmanas av att göra dem nöjda! Du arbetar i kassan, på Byten & återköp eller som entrévärd, där även barnpassning ingår.

Logistik
För dig som är stark, uthållig, morgonpigg och gillar högt tempo! På logistik packar vi upp varor innan öppettid och fyller på i butikerna och på tag-själv-lagret. Du blir snabbt bekant med hela vårt sortiment och får dessutom lära dig köra truck om du inte kan det sedan tidigare.

Försäljning
Som säljare hjälper du våra kunder att hitta rätt bland alla våra heminredningsartiklar på de olika avdelningarna. Du brinner för service, har lätt för att lära dig nya saker och hanterar stressiga situationer utan problem. Du har en egen drivkraft, tar egna initiativ och ser till att saker händer.

Fynd-varuhuset
Hos FYND ska vi överraska våra kunder, så om du har ett intresse inom heminredning och har många egna idéer är vi glada att ta emot din ansökan.

Så här ansöker du

Eftersom vi lägger stor vikt vid din personlighet och vi letar efter medarbetare som delar IKEAs värderingar, kommer vi i ett första skede att lägga stor vikt vid ditt personliga brev. Därför måste du svara på de 6 frågorna nedan. Skriv svaren separat i ditt CV och märk dem med numret på frågan.

 • Varför vill du arbeta på IKEA?
 • Var i varuhuset är du mest intresserad av att arbeta? Om du är intresserad av flera olika avdelningar, så rangordna dem efter intresse.
 • Hur kommer du att ta dig till och från arbetet om du börjar kl 05:00?
 • Kan du jobba hela sommaren, d v s veckorna 25-34?
 • Vilken e-postadress och vilket telefonnummer når vi dig via om du är aktuell för en intervju?

Sista ansökningsdag är 2017-01-20, urval sker löpande och rekryteringen stängs när vi har hittat rätt kandidater. Därför uppmanar vi dig att ta chansen redan idag!
Rekryteringsperioden är lång och därför kan det dröja innan du får svar på om du är en intressant kandidat för tjänsten. Om du är aktuell för intervju kommer vi att kontakta dig per mail. Vid frågor som rör rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vårt HR Service Centre på telefon 0476-5 87500 eller e-post hrscse@ikea.com

 • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt kan köpa dem. För att kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet arbetar vi hårt med att optimera hela vår värdekedja. Vi bygger upp långvariga relationer med leverantörer, satsar på automatiserade tillverkningsprocesser och tillverkar stora volymer. Att jobba med oss är som att jobba med sina vänner. Vår kultur bygger på gemenskap, entusiasm och glädje. Och vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.