Skanska P3 studentprogram, Väg & Anläggning Väst 63 visningar0 ansökningar

Vill du bygga morgondagens samhälle med oss? Sök då till studentprogrammet Skanska P³!

Roligt att du är intresserad av Skanskas studentprogram Skanska P³. Här gör du din ansökan till programmet.

Viktig information

Innan du skickar in din ansökan nedan är det viktigt att du har genomgått den allra först delen av vår ansökningsprocess. Del ett av ansökningsprocessen finner du på programsidan för Skanska P³. Vi vill också informera om att vi endast godtar en ansökan per student till våra studentprogram. Om vi identifierar fler än en ansökan från en och samma person kommer vi endast ta den senast inskickade ansökan i beaktning.

Beskrivning av programmet

Till Skanska P³ söker vi de studenter som studerar till högskoleingenjör inom bygg och anläggning och som vill krydda sina tolv sista studiemånader med: praktik, ledarskapsutbildning, träffar, nätverkande, ex-jobb, sommarjobb, studieresor, handledning, föreläsningar, och diskussioner med inspirerande människor. Fokus för programmet är Person, Produktion och Praktik. Att ha toppbetyg och lång erfarenhet av branschen är självklart positivt men det är inte allt; det viktigast är ett genuint intresse för produktion och att du inte är rädd för att ta initiativ och hugga i.

Profil

Skanska P³ är programmet för dig som är positiv, driven och praktiskt lagd och som tycker att det här med byggande är bland det roligaste som finns? Vill du i framtiden jobba som chef/ledare inom produktionen på Skanska? Då är vårt studentprogram Skanska P³ programmet för dig!

Skanska P³ påbörjas i slutet av ditt andra utbildningsår och pågår parallellt med dina ordinarie studier under ditt tredje och sista år i skolan.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla:
• CV
• Personligt brev
• Intyg på dina betyg
• Praktikintyg/arbetsintyg och liknande som är relevant för din ansökan

Du kan ej bifoga fler än 5 bilagor.

Övrigt

Du ska läsa ditt andra år på en högskoleingenjörsutbildning om 180 hp och med inriktning emot bygg, anläggning eller fastighet.
Du ska ha tagit minst 60 hp om inte rimlig anledning anges

Urvalsprocessen kommer initialt att grundas på din skriftliga ansökan. Det är i ditt CV och i ditt personliga brev som du har möjlighet att berätta varför du är mest lämpad att väljas ut till programmet. Var därför tydlig med dina intresseområden och varför du söker dig till programmet och till Skanska. Går du vidare i urvalsprocessen kontaktar vi dig för en personlig intervju.

Sista ansökningsdag är 2017-12-01. Senast den siste februari får du besked om du gått vidare i urvalsprocessen.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Karin Levander, programansvarig Skanska P³: 010-4494126

Vi ser framemot din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skanska är ett av Sveriges största byggbolag. Vår verksamhet är uppdelad i fyra grenar – bygg- och anläggningsverksamhet, bostadsutveckling, kommersiell utveckling och infrastrukturutveckling. Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska består av över 56 000 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.