Skanska 21 studentprogram, Skanska Teknik Stockholm 93 visningar0 ansökningar

Vill du utveckla morgondagens samhälle med oss? Sök då till studentprogrammet Skanska 21!

Roligt att du är intresserad av Skanskas studentprogram Skanska 21.

Viktig information

Innan du skickar in din ansökan nedan är det viktigt att du har genomgått den allra först delen av vår ansökningsprocess. Del ett av ansökningsprocessen finner du på programsidan för Skanska 21. Vi vill också informera om att vi endast godtar en ansökan per student till våra studentprogram. Om vi identifierar fler än en ansökan från en och samma person kommer vi endast att ta den senast inskickade ansökan i beaktning.

Beskrivning av programmet

Skanska 21 innehåller bland annat sommarjobb, ex-jobb, en personlig fadder, studieresor och möjligheten till nätverkande med inspirerande människor inom branschen. Programmet startar i slutet på ditt fjärde utbildningsår och pågår parallellt med dina ordinarie studier fram till din examen.

Profil

Skanska 21 är programmet för dig som drivs av lusten att få utveckla byggandet av vårt framtida samhälle. Du är en engagerad person med ett genuint intresse för byggbranschen.

Programmet vänder sig till dig som läser ditt fjärde år på Väg och Vattenbyggnad, Lantmäteri, Samhällsbyggnadsteknik, Arkitektur och Teknik, Civilingenjör Arkitektur och Civilingenjör Industriell Ekonomi.

Din ansökan ska innehålla:

– CV, gärna inkl ett foto
– Personligt brev
– Intyg på dina betyg
– Praktikintyg/arbetsintyg och liknande som är relevant för din ansökan

Du kan ej bifoga fler än 5 bilagor.

Övrigt

Du ska ha tagit minst 180 hp om inte rimlig anledning anges.

Urvalsprocessen kommer initialt att grundas på din skriftliga ansökan. Det är i ditt CV och i ditt personliga brev som du har möjlighet att berätta varför du är mest lämpad att väljas ut till programmet. Var därför tydlig med dina intresseområden och varför du söker dig till programmet och till Skanska.

Går du vidare i urvalsprocessen kontaktar vi dig för en personlig intervju.

Sista ansökningsdag är 2017-12-01. Senast den sista februari får du reda på om du gått vidare i urvalsprocessen.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Kristina Johansson, programansvarig Skanska 21: 010-448 34 95.

Vi ser framemot din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Skanska är ett av Sveriges största byggbolag. Vår verksamhet är uppdelad i fyra grenar – bygg- och anläggningsverksamhet, bostadsutveckling, kommersiell utveckling och infrastrukturutveckling. Medarbetarna är vår främsta styrka. Skanska består av över 56 000 fantastiska personer som är väldigt bra på det de gör.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.