Semestervikarier sökes till ARLA Götene och Falbygdens Ost, Falköping 104 visningar0 ansökningar

Är du engagerad, positiv och modig? Och över 18 år? Då har vi sommarjobbet för dig!
Inför sommaren 2017 söker vi nämligen semestervikarier som vill arbeta med kända varumärken som Svenskt Smör, Bregott, Wästgöta Kloster eller Falbygdens ost och Boxholm. Vi behöver förstärkning inom många spännande områden, men framförallt inom produktionen. Så, är du flexibel och trivs när du får samarbeta med dina kollegor? Bli en del av Götene mejeri eller Falbygdens Ost.

Ett modernt jobb inom industrin
På Götene mejeri är vi cirka 500 medarbetare – och till sommaren ska vi bli ännu fler. Nu söker vi dig som vill arbeta inom produktion, tillverkning, förädling eller lager och logistik.
Det kan även finnas behov av förstärkning inom planering och säkerhet samt på vårt förråd och laboratoriet.
På Falbygdens Ost är vi ca 85 anställda och söker vi dej som vill arbeta med förädling eller lager och logistik.

Oavsett roll och avdelning, får du god upplärning så du känner dig säker och trygg i ditt arbete.
Du får en bra introduktionsutbildning, egen handledare och ytterligare utbildning om rollen kräver det.
Och självklart får du massa trevliga kollegor som berättar om hur allt fungerar hos oss.
Arbetet innebär skift under vardagar, kvällar och helger – under vecka 23 till 35, beroende på avdelning.

En lagspelare med engagemang och driv
Du är minst 18 år och har gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och datorvana.
Tidigare arbetslivserfarenheter inom industrin är meriterande, speciellt från livsmedelsindustrin. Truckkort är ett plus. Men med det sagt, värdesätter vi självklart även din personlighet. Du är engagerad, positiv och modig. Du vågar lyfta problem när de dyker upp och säga till om något behöver förändras eller förbättras. För att trivas i rollen behöver du även tycka om att samarbeta med dina kollegor, och med glädje bidrar du till en bra gemenskap. Om vi trivs med varandra kan det finnas möjligheter till att arbeta extra efter sommaren.

Ansökan och kontakt
Vi är nyfikna på att höra mer om dig och varför du vill jobba hos oss. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekryteringgotene@arlafoods.com senast 2017-02-12. Urval kommer att ske löpande.
Eftersom vissa avdelningar kräver längre utbildnings- och upplärningstid är det viktigt att du anger när du tidigast kan arbeta. I din ansökan talar du även om du vill arbeta i Götene eller Falköping.

För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Ingamay Arvidsson, tel.nr. 070-2490073.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Arla Foods är ett globalt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av mjölkbönder. Vi har produktion i 13 länder, försäljningskontor i ytterligare 20 länder, och mer än 19 000 medarbetare sammanlagt. Våra produkter säljs under tre välkända varumärken – Arla®, Lurpak®, och Castello® – i mer än 100 länder och våra kärnmarknader är Sverige, Danmark, Finland, Storbritannien, Tyskland och Holland. Genom konceptet Närmare Naturen™ har vi åtagit oss att göra våra produkter fria från konstgjorda färg- och smakämnen och att begränsa vår användning av tillsatser. Arla är också världens största producent av ekologiska mejeriprodukter.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.