Överblick

Semestervikarier inom Produktion till Falkenberg

Arbetsuppgifter

Som semestervikarie i produktionen ersätter du ordinarie personal som har semester och ingår i ett arbetslag på 3 personer. Du kommer tillsammans med dina arbetskamrater vara behjälplig med att ansvara för drift och funktion på produktionslinjer, med fokus på säkerhet och kvalitet.

Bakgrund

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har gymnasieutbildning inom el, naturvetenskapligt eller tekniskt program eller studerar på högskola/universitet alternativt har bra erfarenhet från processindustrin.
Det är en förutsättning att du har en mycket god samarbetsförmåga, vilja att lära samt är positiv och engagerad.
Dina kunskaper i svenska är goda såväl muntligt som skriftligt.
Jobbet innebär 5-skift.

Ytterligare information

Ansökan:
Ansök sker via SCA Jobbportal, www.sca.com/vacancies

Sista ansökningsdag är 28 februari 2017. Vi kommer att starta urvalet under ansökningstidens gång.

Vill du ha ytterligare information om tjänsten kan du kontakta någon av Department Managers för produktion Marcus Andersson och Stefan Ahlström eller HR Frida Gustafson +4634655800.

Facklig kontaktperson är Olle Torlycke, IF Metall.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

SCA

SCA är en av världens största aktörer inom personliga hygienprodukter, världens tredje största mjukpappersföretag och en av Europas mest lönsamma producenter av skogsindustriprodukter. På de marknader där SCA har verksamhet är ambitionen att vara ledande. Alla verksamheter i mogna marknader, som Västeuropa och Nordamerika, ska fortsätta att stärka sina positioner. Utöver att försvara och stärka ställningen på mogna marknader är inriktningen att vidareutveckla positionerna på tillväxtmarknader. SCA är beroende av motiverade, kompetenta och högpresterande medarbetare som har driv och som vågar vara innovativa och tänker nytt. På SCA uppmuntras därför alla att tänka i nya banor vilket skapar en innovativ arbetsmiljö. I SCAs företagskultur ligger mycket som främjar innovation såsom att vi motiverar medarbetare genom att ge ansvar, skapa delaktighet och genom att ge och få kontinuerlig feedback.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.