Projektledare till PwC IT 12 visningar0 ansökningar

PwC:s IT avdelning har ambitionen att bli Sverige bästa IT-organisation. Vi är idag c.a 50 st som servar drygt 3600 PwC anställda på c.a 100 kontor i Sverige. PwC Sverige ingår i det globala PwC nätverket med 157 st. medlemsländer och över 200.000 medarbetare. Den svenska IT-organisation har genom stort engagemang blivit delaktig i många spännande diskussioner kring att förbättra samarbete och harmonisering av IT leveranser med övriga PwC länder.

Har du ambition, drivkraft och en motivation att skapa mervärde för dina kollegor? Är du en person som skapar förtroende och inspirerar till utveckling? Vi söker dig som vill vara med och driva digitaliseringen av våra arbetssätt och att hjälpa oss att bygga Sveriges bästa IT-organisation!

Just nu letar vi efter projektledare till PwC IT för att stärka upp vårt team och söker efter dig som har flera års erfarenhet av att leda komplexa IT-projekt. Som person är du social, driven och gillar utmaningar.
PwC IT stöttar den övriga verksamheten med innovativa IT-lösningar och agerar katalysator för det digitala språng som sker just nu inom PwC.
Som projektledare kommer du att involveras i och driva utredningar, förstudier och analyser av strategisk och affärskritisk karaktär men också mindre, medelstora och större uppdrag/projekt inom såväl systemutveckling och införande av exempelvis molnlösningar.

Arbetsuppgifter

Leda allt från mindre projekt/uppdrag med 2-3 deltagare till större verksamhetsprojekt med IT-involvering.
PwC IT erbjuder möjligheten att arbeta i en stimulerande och flexibel organisation som uppmuntrar egna initiativ, förslag och idéer. Du är en driven person som gillar högt tempo och att kombinera dina tekniska kunskaper med ett leveransdriv. Givet PwC:s globala bredd så är möjligheterna till internationella uppdrag stora.

KVALIFIKATIONER

Vi söker

Vi söker dig med ett genuint intresse av IT och digital utveckling. Du är skicklig på att leda och inspirera andra samt att jobba i team där tempot är högt.
Vidare är du en nyfiken person som ständigt vill vidareutveckla och bredda dina såväl tekniska som affärsmässiga kompetenser. Givet ett högt fokus på digital utveckling i linje med affärsutvecklingen, kommer du som IT-projektledare att ha kontakt med stora delar av organisationen vilket betyder att du har en god social förmåga och tycker om att samarbeta.

Kompetens och erfarenheter:
• Akademisk utbildning med IT-inriktning
• Erfarenhet av att jobba i och med projekt
• Vana av att hålla föredrag/presentationer

Meriterande:
• Erfarenhet inom PPS som projektstyrningsmodell
• Erfarenhet av att driva komplex IT-projekt

För mer information om tjänsten kontakta Mikael Nilimaa, 070 269 9322, mikael.nilimaa@pwc.com

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till oss före den 14 januari. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.