Praktik – Ramböll Sverige 236 visningar0 ansökningar

På Ramböll arbetar samhällsrådgivare inom ingenjörsteknik, design och management consulting. Vi strävar efter att skapa innovativa och inspirerande lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder, slutanvändare och samhället i stort. Vi vet att våra lösningar är beroende av medarbetarnas kreativitet, kunskap och integritet. Därför stöttar vi våra medarbetare, välkomnar individuella skillnader och skapar allsidigt sammansatta team som producerar inspirerande lösningar.

Vi erbjuder
Ramböll erbjuder dig en stimulerande miljö för din praktik i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell. Under praktikens gång får du värdefulla erfarenheter och insikter i hur ett globalt konsultföretag fungerar.

Vi söker dig
Vi söker dig som har praktik i samband med din utbildning. Vi söker dig som vill praktisera inom byggteknik, samhällsbyggnad, väg, vatten, bro, installation, miljö och projektledning. Om ni är intresserad av praktik på Management Consulting, var god skicka er ansökan till karriar@ramboll.com.

Så här söker du
Genom att klicka på länken/följa instruktionerna här på sidan skickar du in en spontanansökan gällande praktik på Ramböll. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Malin Borg på 010-615 60 44. Vi tar inte emot ansökningar om praktik via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
På Ramböll arbetar 10 000 samhällsbyggare med ingenjörsteknik, design och management consulting. Vi skapar hållbara lösningar för våra kunder och samhället i stort. Vår främsta styrka ligger i våra medarbetares kompetens och erfarenhet. För att skapa ett så bra och utvecklande arbetsklimat som möjligt är kundfokus, kvalitet och kreativitet viktigt för oss. Inom Ramböllkoncernen finns kunskap att hantera uppdrag inom byggbranschens samtliga teknikområden och byggprojekts alla faser. Från idé och analys, genom projektering och projektledning till drift och underhåll. Vi vet att våra medarbetare trivs i ett öppet arbetsklimat och en kreativ miljö som präglas av en decentraliserad styrning, utbredd kompetens och personlig utveckling.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.