Praktik 2844 visningar0 ansökningar

När du får se och prova själv så lär du dig som bäst.

UPPDRAGSBESKRIVNING

Dina uppgifter som praktikant beror på vad du studerar, hur långt du kommit i din utbildning och längden på din praktikperiod. Vi säkerställer tillsammans att du får arbetsuppgifter som är kopplade till din utbildning.Räkna med att du också får inblick i andra arbetsuppgifter på arbetsplatsen. Du kan komma att hjälpa till med planering, kalkylering, mätning och utsättning till exempel.

All praktik i Peab inleds med att du får en genomgång av de rutiner och säkerhetsföreskrifter som gäller på den arbetsplats där du ska vara.

Vår ambition är att du ska få en egen handledare i Peab som följer din utveckling, är ditt bollplank och har kontakt med din studiehandledare.

KVALIFIKATIONER

Du som går ett program på högskola, universitet eller yrkeshögskola (och har AiL eller LiA som en del av din utbildning) kan under terminerna söka praktik i Peab.

ANSÖKAN & KONTAKT

Skicka din intresseanmälan/ansökan via länken nedan. Förutom kontaktuppgifter och uppgifter om din utbildning, så vill vi att du bifogar ditt CV, skriver en kort presentation av dig själv och berättar vad du önskar få ut av din praktikperiod hos oss.

Dela annonsen
Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med 13.000 anställda. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Vi vill behålla våra duktiga medarbetare och utveckla den kunskap och kompetens som finns i företaget. Vi vill attrahera de bästa att söka sig till Peab. Medarbetarnas kompetens är avgörande för Peabs framgång.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.