Part time IT support/technician 1414 visningar0 ansökningar

Är du en ambitiös och serviceinriktad person med ett gediget IT-intresse? Vill du arbeta på det enda IT-konsultbolaget som de senaste åren rankats topp 10 i Sverige inom både tillväxt och lönsamhet? I så fall har du kommit rätt!

Vad gör Netlight? Netlight är ett oberoende, värderingsstyrt konsultbolag inom IT och management. Verksamheten bedrivs i Europa med huvudkontor i Stockholm och övriga kontor i Oslo, München, Berlin, Hamburg, Helsingfors och London. Netlight har varit en stabil leverantör av kvalificerade konsulttjänster sedan starten 1999 och sysselsätter över 600 anställda. Under de senaste åren har Netlight erhållit en rad utmärkelser tack vare tillväxt och lönsamhet och flitigt uppmärksammats för drivande arbete och engagemang kring jämställdhet.

UPPDRAGSBESKRIVNING

Är Netlight rätt för dig? Vi söker dig som vill arbeta deltid som IT-tekniker. Exempelvis studerar du en utbildning inom IT och vill arbeta extra jämte studierna. För att fylla denna roll söker vi dig som har ett gediget intresse för informationsteknik och att denna teknik skall fungera bra ur slutanvändarnas synvinkel. Du är ambitiös, social och gillar att utmana dig själv. Vi tror att du har lätt för att driva olika frågor framåt såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har ett stort engagemang i andra människor och i allt du tar dig för. Du är en person som trivs i ett högt tempo.

Du kommer att ingå i ett litet team som värdesätter alla arbetsuppgifter lika mycket, vilket innebär att arbetet varierar från större tekniska projekt till användarsupport. Arbetet sträcker sig över många teknikområden. I det dagliga arbetet kommer du jobba med administration, hantering och felsökning av klientdatorer, servrar, nätverk och applikationer. Netlight verkar aktivt för att öka andelen kvinnor inom IT-branschen, dels genom vårt Vostok-initiativ men även genom att identifiera och inkludera de bästa kvinnliga kandidaterna i vår rekryteringsprocess. Vi ser därmed gärna kvinnliga sökanden till den lediga tjänsten.

KVALIFIKATIONER

Är du rätt för Netlight? För att passa in i denna roll söker vi dig som har ett gediget intresse för IT och service. Du studerar/har studerat någon form av utbildning inom IT. Vidare är du utåtriktad, social, kommunikativ och en person som trivs i ett högt tempo.

Vi ser gärna att du har:

  • Kunskaper i Linux
  • Tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter
  • Lätt att kommunicera på svenska och engelska

Du är:

  • Initiativtagande och kommunikativ
  • Social och teamorienterad
  • Serviceinriktad

ANSÖKAN & KONTAKT

Vi håller till på Birger Jarlsgatan 7 i centrala Stockholm. Tjänsten är en visstidsanställning på deltid, start i juli. Låter detta intressant för dig? Maila in din ansökan med bifogat CV och personligt brev till jobs.operations@netlight.com och skriv ”IT Netlight” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Netlight är en oberoende, värderingsstyrd konsultfirma inom management och IT. Verksamheten bedrivs i Europa och sysselsätter idag nära 500 konsulter. Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT, som brinner för att hitta smarta lösningar och är en kreativ person med stor social förmåga.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.