Du är alltid välkommen att söka praktik/exjobb/uppsats hos oss på Lantmännen. Möjligheterna varierar beroende på hur det tillfälliga behovet ser ut så vi kan därmed inte alltid garantera en plats.

UPPDRAGSBESKRIVNING

Lantmännen arbetar i en gemensam struktur för forskning och utveckling. Respektive affärsområde driver den utveckling som är nära affären. Strategiska, långsiktiga forskningsprojekt koordineras på central nivå av avdelningen Lantmännen R&D, som även driver Lantmännens Forskningsstiftelse samt den övergripande innovationsprocessen.

Vi är alltid intresserade av ansökningar till praktik/exjobb/uppsats inom forskning och utveckling hos Lantmännen.

Mer information kring vilka områden som vi prioriterar för tillfället hittar ni på vår sida om vår forskningsstiftelse som du kommer till här. Där har vi delat in arbetet i tre strategiska forskningsområden som redogör för vilka delar som vi för tillfället är särskilt intresserade av och gärna ser ansökningar inom. Nämn att ansökan gäller R&D när du söker i formuläret.

KVALIFIKATIONER

Relevant utbildning/erfarenhet.

ANSÖKAN & KONTAKT

Innan du fyller i ansökan och för att både ge dig själv och oss de bästa förutsättningarna så förbered gärna:

  • Inom vilken del av Lantmännens verksamhet önskar du/ni att vara? (Läs mer om vår organisation och varumärken under Om Lantmännen.)
  • Förslag på problemformulering eller tema på examensarbete eller uppsats.
  • Var geografiskt önskar du/ni att vara?
  • CV och personligt brev från samtliga (om ni är flera)

Du ansöker med dina uppgifter men har möjlighet att bifoga flera personers CVn och personliga brev.

Du behöver inte registrera en profil i ansökan.

Om din utbildning, mot förmodan, inte finns med bland alternativen så har du möjlighet att komplettera det i fritext mer utförligt i nästa avdelning i ansökan.

Är du förbered med ovanstående punkter så tar inte ansökningen mer än 5-10 min.

Vid frågor kan du kontakta daniel.aglov@lantmannen.com (ej ansökningar).

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Lantmännen is an agricultural cooperative and Northern Europe’s leader in agriculture, machinery, bioenergy and food products. Owned by 25,000 Swedish farmers, we have 10,000 employees and an annual turnover of SEK 40 billion. With research and operations throughout the value chain, we take responsibility from field to fork. 
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.