Nyexad elkraftsingenjör till Västerås 106 visningar0 ansökningar

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Just nu söker vi en nyexaminerad elkraftsingenjör till vårt kontor i Västerås. Gruppen som du kommer att tillhöra arbetar inom energisektorn. Vi erbjuder tjänster inom transmission och distribution inom elkraft. Gruppens inriktning är att både bygga nya anläggningar samt modernisera befintliga.

Din kommande roll

I början av din karriär kommer du att ta rygg på mycket erfarna elkraftsingenjörer som är specialister inom kontrollanläggningar och ställverksautomation. Du kommer att arbeta med framtida digitala lösningar inom transformatorstationer och distributionsnätet. Du kommer att arbeta med smarta lösningar för inhämtning av information från anläggningar och nät samt sammanställa och analysera data. Du kommer även att få följa med ut till stationer för att få en förståelse hur en anläggning fungerar.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör inom Elkraft och har kunskap och nyfikenhet inom digitala lösningar, IEC 61850 och elkraftautomation. Svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt. Det är meriterande om du har gjort examensarbete inom elkraft/transformatoranläggningar och har intresse för nätverkskommunikation och XML.

Om dig

Som person är du driven, prestigelös, samarbetsvillig och har ambitionen att bli specialist. Du brinner för elkraft och har stort intresse för digitala lösningar. Vidare ska du ha ett starkt intresse för systemapplikationer inom elkraft och helhetslösningar inom ny teknik.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson: Anna-Karin Karlsson, 0722-301030

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Våra ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.