Nyexad Civilingenjör till Malmö 34 visningar0 ansökningar

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Just nu söker vi en nyexaminerad Civilingenjör till vårt kontor i Malmö.

Din kommande roll

I rollen som projektör utgår du från kontoret i Malmö där du jobbar i ett team med 12 kunniga, nyfikna och drivna medarbetare som ständigt vill utvecklas både individuellt och som grupp. Du arbetar med utredning, beräkning och projektering inom olika infrastrukturuppdrag för privat och offentlig verksamhet. Uppdragen varierar i storlek där du arbetar självständigt med specifika uppgifter tilldelad från uppdragsledare och din fadder. Normalt är ni 2-3 personer som samarbetar i projekt vilket gör att du ständigt har någon att bolla dina idéer med. Initialt bistår du kollegorna i de större mark- och vägprojekteringarna med möjlighet att avancera i rollen som specialist eller teknikansvarig. Du kommer även delta i större projekt där du samarbetar i tvärtekniska uppdrag med de olika bolagen inom Sweco koncernen. Sweco är trendsättare och driver utvecklingen av BIM och VDC där du får möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna.

Dina erfarenheter

  • Civilingenjörsexamen inom mark/väg/vatten/anläggning
  • Goda kunskaper i AutoCAD
  • NovaPoint eller Civil 3D (meriterande)
  • Erfarenhet av BIM och VDC (meriterande)
  • Erfarenhet av projektledning (meriterande)
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
  • Körkort B

Om dig

Som person drivs du av att utmanas i så väl små som storskaliga projekt och trivs i en konsultroll där du får ta eget ansvar. Du är kvalitetsmedveten, har god prioriteringsförmåga och kan kommunicera med flera kontaktytor parallellt. Här bidrar du till gruppen med din positiva inställning där du är lyhörd och tar initiativ till att testa nya lösningar. Vidare är du kund- och serviceorienterad med en nyfikenhet för så väl kundens som Swecos verksamheter.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktinformation

Borgkvist Patrik, patrik.borgkvist@sweco.se, +46 72 40 25 660

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Våra ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.