You see things a little differently. So do we. We believe that what you value is more important than what your CV says. We offer positions that will challenge your skills and let you grow. Come see things a little differently with us.

Om dig

 • Du har passion för heminredning, mötet med kunden och försäljning samt intresse i människors liv hemma.
 • Du har god förmåga att skapa relationer med kollegor och kunder.
 • Du är proaktiv, ansvarsfull, strukturerad och får saker gjorda.
 • Du tar ansvar för dig själv, dina kollegor och din avdelning.
 • Du är en person som är driftig och positiv och klarar av att hålla tempot uppe på ett professionellt sätt, även då kundtrycket är högt.
 • Du uppskattar lagarbete och gillar att arbeta i en föränderlig verksamhet.
 • Du kan prioritera och organisera ditt arbete för att utnyttja tiden så bra som möjligt.
 • Du är ödmjuk, öppen och ärlig i ditt sätt att samarbeta med andra.
 • Du har stor drivkraft, mycket energi och mod att fatta egna beslut.
 • Du är effektiv och noggrann och har ett öga för detaljer.

Är du student och har några år kvar att läsa och vill arbeta extra vid sidan av dina studier, då är det här kanske ett jobb som passar dig! Vi erbjuder ett arbete där arbetstiderna är varierande. Våra extrajobbare arbetar mellan två till tre helger per månad samt någon vardag.

Om jobbet

Då tjänsterna är tillsvidare ser vi gärna att denna tjänst passar dig både idag och de närmaste åren. Det är också värdefullt för oss om du vill och kan jobba hos oss på sommaren. Så är du i början av din studietid och vill ha ett roligt och utvecklande helgjobb? Sök till oss på IKEA Umeå! Vi söker medarbetare till flera av våra funktioner (se nedan), är det så att du brinner för något specifikt område får du gärna berätta det för oss.

Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och inom våra olika arbetsområden – försäljning, logistik, kundrelation och vår restaurang och bistro (IKEA Food). På IKEA arbetar vi gränsöverskridande mellan dessa områden på såväl schemat som i vår vardag. Vi arbetar tillsammans och hjälper till där det behövs.

Beskriv i din ansökan varför denna tjänst skulle passa just dig, utifrån ovanstående. 

De centrala värdena för oss är den du är, din drivkraft och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. Tidigare erfarenheter inom våra arbetsområden är meriterande, därför får du gärna beskriva i ansökan din erfarenhet inom dessa områden och vilken passion du har.

Om uppdraget

Som medarbetare ska du tillsammans med dina kollegor se till att IKEA Umeås kunder får en riktigt bra upplevelse i varuhuset. Det handlar om att säkerställa att varuhuset är väl påfyllt och att de 9500 produkterna har prisuppgifter och annan fakta på plats men också att med kunskap, engagemang och värme guida kunder i IKEA sortimentet utifrån deras behov och drömmar.

Tjänsterna är tillsvidare och vi tillämpar provanställning. Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Ericson HR-generalist 072-193 71 91 eller Bodil Sjödin HR-generalist, 072-886 46 09   

Om du vill vara en del av något stort, kan detta vara rätt utmaning för just dig! Välkommen med din ansökan, rekryteringen kommer att ske löpande, sista ansökningdag är 24 september. Tillträde sker enligt överenskommelse.

 • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt kan köpa dem. För att kunna erbjuda våra kunder prisvärd kvalitet arbetar vi hårt med att optimera hela vår värdekedja. Vi bygger upp långvariga relationer med leverantörer, satsar på automatiserade tillverkningsprocesser och tillverkar stora volymer. Att jobba med oss är som att jobba med sina vänner. Vår kultur bygger på gemenskap, entusiasm och glädje. Och vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och våra värderingar.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.