Vill du jobba med en av de senaste teknikerna på marknaden – Robotic Process Automation (RPA) – och är pigg på en ny utmaning? Är du lösningsorienterad och gillar att effektivisera och automatisera? Har du ett stort intresse för programmering och test?

Vi söker nu medarbetare inom RPA för att förstärka vårt fantastiska team i Stockholm.

RPA, eller Robotic Process Automation, är en metodik som skapar förutsättningar för att automatisera processer och uppgifter och på så sätt uppnå en högre effektivitet, standardisering och kvalitet. De flesta repetitiva och standardiserade administrativa uppgifter som människor utför vid en dator kan hanteras av RPA och bidra till att medarbetare kan ägna tid åt mer värdeskapande uppgifter.

I egenskap av RPA-utvecklare kommer du att arbeta nära beställare med att utveckla deras processer och hjälpa dem få största möjliga nytta av RPA. Du bidrar med förståelse för verksamhetens behov och har förmågan att omvandla dessa till strategiska IT-lösningar för kunden. Vid implementering av RPA kommer dina uppgifter bl.a. att vara att kartlägga och beskriva nuvarande processer, att tillsammans med beställare analysera och utveckla dem – för att sedan programmera roboten (mjukvaran) att utföra uppgifterna. Du kommer tillhöra en avdelning som är i tillväxt, där du kommer ha möjlighet att påverka och bidra mycket i den framtida utvecklingen.

Kunskap är centralt för PwC. Din personliga utveckling är viktig och PwC arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling och individuella karriärplaner. Våra kunder värderar våra medarbetares kunskap, expertis och erfarenheter högt. Att skapa IT lösningar som möjliggör leverans av all denna kunskap till våra målgrupper på ett mottagar-orienterat sätt är av största vikt.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har kunskap och ett par års erfarenhet inom programmering och test. Du har ett mycket starkt tekniskt och digitalt intresse och sätter dig snabbt in i och förstår situationer samt hittar den bästa tekniska lösningen. Du har erfarenhet av att arbeta med mappning av processer, inom en organisation eller som konsult, kopplat till digitalisering och transformation.

Vidare ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:
Utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller teknik – eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av arbete med förändringsledning och processutveckling samt digitala transformationsprojekt och projektledning.

Det är meriterande om du har;
Tidigare erfarenhet av Microsoft teknologier (t.ex. VB, .NET, SQL Server) eller andra typer av programmering.
Erfarenhet inom BluePrism eller annan RPA-mjukvara.
Erfarenhet av robotics och/eller automatisering.

Vi söker dig som är engagerad och förväntansfull inför de möjligheter som PwC erbjuder. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya metoder och arbetssätt, har ett professionellt förhållningssätt och fokuserar på relationsbyggande och mervärde för kunden. På PwC tar vi tillvara på varandras idéer och är nytänkande, så en förmåga att främja och utveckla andras idéer och medverka till att dela kunskap och expertis är något vi värdesätter mycket. Du trivs lika bra att arbeta i team som självständigt och värdesätter eget ansvar. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vid frågor om tjänsten kontakta Per-Arne Molin på pa.molin@pwc.com och vid frågor om din ansökan kontakta Louise Thulin,HR på louise.thulin@pwc.com Vi kommer att göra urvalsarbetet löpande från och med januari 2018.

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.