Juniorkonsult – tillståndfrågor för kraftledningar 15 visningar0 ansökningar

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Är du nyfiken på att utvecklas inom en växande bransch och vill arbeta med tillståndsfrågor inom energisektorn kan det vara dig vi söker!

Det händer mycket inom den svenska energibranschen med stora satsningar på ny- och reinvesteringar i elnätet. För att möta den ökade efterfrågan av våra tjänster söker vi nu en handläggare inom tillståndsfrågor för kraftledningar.

Vi söker dig som är utbildad naturvetare, samhällsplanerare, lantmätare eller liknande. Du är handlingskraftig och noggrann samt har god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Arbetet innebär kontakter med kunder, myndigheter och markägare varför det är viktigt att kunna skapa goda och förtroendefulla relationer med olika typer av människor. Kunskaper i GIS samt något års erfarenhet från arbete med tillståndsfrågor och MKB inom infrastruktursektorn är meriterande. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med frihet under ansvar och mycket kompetenta kollegor i ett framgångsrikt och lönsamt företag under stark tillväxt. Vår grupp består idag av 18 medarbetare och vi arbetar tätt ihop i en prestigelös och positiv atmosfär, vilket vi värdesätter högt. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet, vilket också präglar vårt arbetssätt.

Föreslagen stationeringsort är Stockholm, Falun eller Gävle men är du rätt person kan även annan placeringsort vara aktuell på något av våra kontor i Sverige. Resor inom Sverige ingår som en naturlig del av tjänsten.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Hulda Pettersson, Hulda.Pettersson@sweco.se, 070-222 87 69

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben. 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Våra ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.