Juniora Risk Assurance-konsulter till Malmö med start augusti 2018 81 visningar0 ansökningar

Vad står överst på din önskelista när det gäller din framtid? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar? Är du redo att ständigt lära nytt, tänka annorlunda och ta fram bättre, mer kundanpassade lösningar? Då kanske det är dig vi letar efter.

Nu söker vi nya juniora Risk Assurance-konsulter till Malmö med start i augusti 2018!

Risk Assurance är en specialistenhet inom PwC som arbetar med intern kontroll och riskhantering i processer och system. Som medarbetare inom Risk Assurance kommer du arbeta med uppdrag inom intern kontroll, Corporate Governance, internrevision, Data & Analytics, IT-revision och IT Governance. Du kommer att verka i en omväxlande miljö i en dynamisk roll med olika typer av klienter i flera branscher.

Du kommer bli en viktig del i våra team, där du tillsammans med erfarna kollegor utför uppdrag, både som ett led i den externa revisionen, men även som rådgivningskonsult. I samtliga uppdrag är du en specialist. Vi arbetar med både svenska och globalt ledande organisationer. Som konsult inom Risk Assurance medverkar du till att analysera och dra slutsatser kring den information som våra klienter presenterar, både finansiell och operationell data som kan påverka våra klienters affär.

Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster och söker nu juniora konsulter med två olika profiler. Du kommer att få möjlighet att prova olika arbetsuppgifter.

Profil 1 kommer främst att arbeta med;

 • Intern kontroll och processgranskning
 • Corporate Governance
 • Internrevision
 • Tredjepartsgranskning
 • Börsnotering

Profil 2 kommer främst att arbeta med;

 • Data & Analytics
 • Data Governance
 • IT-revision och processgranskning
 • IT Governance
 • ERP
 • Cyber Security

Hos oss väljer du själv hur din karriär ska se ut. Det finns tydliga karriärvägar och du väljer själv om du vill specialisera dig eller prova att arbeta bredare de första åren.

KVALIFIKATIONER

Till profil 1 söker vi dig med ekonomiutbildning, gärna med tekniska inslag i utbildningen.
För profil 2 söker vi dig med en systemvetenskaplig-, datateknisk- eller ingenjörsutbildning, gärna med ekonomiska inslag i utbildningen.

I konsultrollen förväntas du ha ett konsultativt förhållningssätt med mycket god förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt, där du driver arbetsuppgifter från början till slut. Du bör även besitta ett strukturerat och analytiskt tänkande, vara flexibel och kunna leverera resultat med hög kvalitet, ibland under korta deadlines. Du kommer arbeta med flertalet parallella uppdrag i varierande teamstruktur.

Du är intresserad av att arbeta med olika branscher och marknader samt att förstå våra klienters verksamheter och behov. Andra egenskaper som vi värdesätter är ansvarstagande, ledaregenskaper samt initiativförmåga. Du har god förmåga i tal och skrift, i svenska och engelska.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.se/riskhantering, men framför allt vill vi veta mer om dig!

Skicka in din ansökan med CV, personligt brev samt dina betyg från universitet eller motsvarande till oss senast den 25 februari 2018. Intervjuer kommer hållas med start i slutet av februari 2018.

Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig till Anna Thernfrid.

Email: anna.thernfrid@pwc.com ,Tel: 072-584 99 89

Välkommen med din ansökan!

 • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.