Juniora rådgivare till Risk Assurance Stockholm 89 visningar0 ansökningar

Vilka är vi och vad innebär tjänsten?

Risk Assurance är en specialistenhet inom PwC som arbetar med intern kontroll och riskhantering i processer och system. Som medarbetare inom Risk Assurance kommer du arbeta med uppdrag inom intern kontroll, processgranskning, internrevision, tredjepartsgranskning, IT-revision och IT-styrning. Du kommer att verka i en omväxlande miljö i en dynamisk roll med många typer av kunder i olika branscher.

Du kommer bli en viktig del i våra kundteam, där du tillsammans med erfarna kollegor utför uppdrag både som ett led i den externa revisionen men även som konsult. I samtliga uppdrag kommer du fungera som en specialist. Vi arbetar med både svenska och globalt ledande organisationer och utför uppdrag inom både revision och rådgivning.

Vad söker vi?

Vi söker nyutexaminerade kollegor till vår Risk Assurance avdelning med start augusti 2017.

Vi söker dig som har ett intresse av granskning och revision av bolagets processer och kontroller, såväl inom extern- som internrevision och som på sikt vill utvecklas till konsult/rådgivare inom riskhantering. Som vår framtida kollega kommer du ha någon av följande inriktningar:

  • Ekonomer som vill arbeta med intern kontroll och riskhantering
  • Internrevisorer
  • Ekonomer som vill arbeta med tredjepartsgranskningar och hållbarhet
  • IT-revisorer
  • Systemvetare/ingenjörer som vill arbeta med IT-styrning och kontroll.

 

KVALIFIKATIONER

Du är nyutexaminerad ekonom eller IT-ekonom med inriktning mot revision eller internkontroll/ekonomistyrning. Du kan också vara systemvetare eller ingenjör med ekonomisk inriktning.

Du har ett konsultativt förhållningssätt med mycket god förmåga att samarbeta och att driva arbeten från början till slut. Du bör även ha ett strukturerat tänkande, vara flexibel och kunna leverera resultat med hög kvalitet, ibland under korta deadlines. Du är dessutom nyfiken och intresserad av att lära dig nya metoder och arbetssätt. Du är ödmjuk, har ett professionellt förhållningssätt och fokuserar på relationsbyggande samt har god förmåga i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Erfarenhet från serviceyrken, projektledning, IT eller ekonomitjänster är meriterande. Även certifieringar som CISA, CIA eller projektledarutbildningar är meriterande.

Skicka in din ansökan med personligt brev och CV samt dina betyg från universitet och gymnasium till oss senast den 29 januari 2017. Intervjuer kommer hållas med start i mitten av februari 2017.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små. Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare. Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare. Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända. Vi ger dig möjligheterna.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.