Juniora medarbetare till advisory med intresse för strategi och samhällsfrågor 78 visningar0 ansökningar

Är du redo att ständigt lära nytt, tänka annorlunda och ta fram bättre, mer anpassade lösningar för energisektorn, basindustri och offentlig sektor?

PwC har idag ca 300 medarbetare i vår svenska Advisory-verksamhet. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom Corporate Finance och Consulting. Tillsammans med våra kunder arbetar vi i projekt för att åstadkomma varaktiga strategiska förändringar.

Just nu söker vi juniora analytiker till Infrastructure med tillträde under våren eller hösten 2018.

Avdelningen Infrastructure arbetar med en bred portfölj av finansiell och strategisk rådgivning. Våra uppdrag drivs ofta av politiska beslut och förändringar i vår omvärld och inkluderar allt ifrån stora kapitalintensiva infrastrukturprojekt inom energi- och transportsektorn, analys av ekonomiska styrmedel för att minska klimatpåverkan till ägarfrågor inom offentligägd verksamhet.

Vi arbetar med såväl privat som offentlig sektor och är verksamma inom regleringsfrågor på miljö- och klimatområdet, strategiutredningar, liksom transaktionsrådgivning och kapitalanskaffning. Våra uppdragsgivare är företag inom infrastruktur- och energisektorn, basindustrin, investerare, Regeringskansliet och statliga bolag, myndigheter, kommuner och landsting.

Vi är ett team på ca 15 personer som innefattar ekonomer och civilingenjörer med samhällsengagemang och specialistkompetens inom ett antal olika branschsegment, t ex offentlig sektor, energi och miljö. För att kunna genomföra våra uppdrag framgångsrikt ser vi det som centralt att bedriva ett lagarbete med olika kompetenser och vi samarbetar därför ofta med andra avdelningar inom PwC:s rådgivningsverksamhet.

Det dagliga arbetet bedrivs i ett snabbt tempo där finansiell eller annan kvantitativ analys blandas med möten med beslutsfattare, intervjuarbete, kvalitativ analys och rapportskrivande. Viktiga framgångsfaktorer är fallenhet att se den större bilden och våga dra egna slutsatser. Våra uppdrag är av varierande karaktär varför det ena projektet inte är det andra likt. Här krävs att man är villig att utvecklas, är nyfiken och har förmågan att tänka nytt.

I din roll som analytiker kommer du att delta i både analysuppdrag mot våra kunder liksom i försäljnings- och marknadsarbete. Initialt kommer du att arbeta med en bred projektportfölj för att senare i större utsträckning ha möjlighet att specialisera dig på det som engagerar dig mest. På Infrastructure får du tidigt möjlighet att träffa våra kunder och själv få en förståelse för strategiska och finansiella utmaningar i såväl offentlig som privat sektor.

KVALIFIKATIONER

Just nu söker vi två nya medarbetare till avdelningen med upp till två års arbetslivserfarenhet efter examen. Vi söker dels dig som är civilingenjör eller miljöekonom och som har ett intresse för miljöreglering, ekonomiska styrmedel och god förståelse för ekonomi. Du är duktig på att räkna och har en god förståelse för ekonomi.

Vi söker även dig som har ett intresse för samhällsfrågor, ett strategiskt tankesätt och är duktig på finansiell analys. Du har en examen i ekonomi med inriktning mot nationalekonomi, redovisning, finansiering, strategi eller motsvarande, alternativt statsvetare, civilingenjör med inriktning industriell ekonomi.

Du som söker tycker om att ta dig an nya sorters utmaningar, är självständig och kan uttrycka dig väl i såväl skrift som tal. Du bör ha goda studieresultat, ett stort driv och vilja att göra affärer.

Om ansökan

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på www.pwc.se, men framför allt vill vi veta mer om dig. Ansök med ditt CV och personliga brev samt dina betyg från universitetet och gymnasiet så snart som möjligt, dock senast den 29 januari 2018.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Alexandersson, tel. 010 – 212 41 18 eller e-post carolina.alexandersson@pwc.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Krüger 010-213 06 12.

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.