Juniora managementkonsulter till M&A Integration & Carve-Out 49 visningar0 ansökningar

På PwC erbjuder vi dig “An opportunity of a lifetime”. Det innebär att du som medarbetare hos oss har möjlighet att utveckla din fulla potential tillsammans med fantastiska kollegor. Genom samarbete i en utvecklande och coachande miljö där vi tar tillvara på alla kompetenser gör vi skillnad. Vill du vara en del av vårt M&A Integration & Carve-out team!

PwC har idag ca 250 medarbetare i vår svenska Corporate Finance-verksamhet och vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Tillsammans med våra kunder arbetar vi i projekt för att åstadkomma varaktiga strategiska förändringar.

Just nu söker vi juniora managementkonsulter till M&A Integration & Carve-Out med start i januari eller september 2019.

Med fokus på operationella verksamhetsområden stödjer vi våra kunder när de planerar, förbereder och genomför M&A integrationer i samband med företagsförvärv, samt IPOs eller carve-outs vid försäljningar. Utöver detta utför vi även olika typer av due diligence-arbete kopplat till företags operativa verksamhet inför transaktioner. Därmed är våra arbetsuppgifter mycket varierande och utmanade. Våra projekt är ofta internationella och du kommer få möjligheten att arbeta i team med erfarna konsulter och branschexperter.

Vårt arbete har hög strategisk höjd, och du kommer därför också tidigt att ha stor exponering mot våra kunders ledningsteam. Vi jobbar mot alla typer av branscher, vilket gör att du får en väldigt bred erfarenhet från flera olika industrier. Dina ansvarsområden kommer vara att medverka i avyttrings- och integrationsprocesser, samt utföra undersökningar och analyser av företags operativa enheter i samband med förvärv och avyttringar. Du kommer snabbt få ansvar och kommer över tid förväntas ta en ledarroll. Våra kunder är både stora industriella företag och Private Equity bolag, i Sverige så väl som utomlands.

För oss i vårt M&A integration & carve-out team, är det viktigt med en bra gemenskap, därför anordnar vi bland annat gemensamma teamevent och aktiviteter. Det är högt i tak och alla får en bra inblick i vad som händer i gruppen men även på företaget i sin helhet. Dessutom erbjuder vi våra kunder helhetslösningar, du kommer därför att ha många projekt tillsammans med andra grupper inom PwC Corporate Finance, Management Consulting och Strategy&.

Vi söker nu dig som har ett intresse för hur företag fungerar och som vill arbeta med en kombination av Management Consulting och Corporate Finance. Framför allt med den operativa verksamheten i samband med en M&A, carve-out eller IPO.

Dina ansvarsområden kommer vara att utföra undersökningar av företags operativa i samband med förvärv och avyttringar samt medverka i integrations- och avyttringsprocesser. Du kommer snabbt få ansvar och kommer över tid förväntas ta en ledarroll.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är civilekonom eller civilingenjör och troligtvis nyexaminerad från högskola/ universitet eller arbetat högst 2 år. Vi förväntar oss att du har utmärkta akademiska resultat och gärna erfarenheter från studier eller praktik utomlands. Du är flytande i svenska och engelska i både muntlig och skriftlig kommunikation.

Att vara managementkonsult på PwC förutsätter en stark egen drivkraft och proaktivitet, samt engagemang och förmåga att prestera under press. Vi söker kandidater som kombinerar affärsmannaskap med mycket god analytisk förmåga, samt har en förmåga att lära sig snabbt. Det är även viktigt att du hanterar människor bra och har förmågan att kommunicera och samarbeta på ett effektivt sätt, både internt och med kund.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på

https://www.pwc.se/sv/corporate-finance/integration.html

https://www.pwc.se/sv/verksamhetsutveckling/separation-och-avknoppning-carve-out.html

Längst ned i annonsen finner du även en video där Sofia Nordenskjöld, Partner i vår grupp, berättar om vad ett jobb på PwC innebär.

Men framför allt vill vi veta mer om dig!

Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från universitetet/högskola
  • Betyg från gymnasiet

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 17 oktober 2018.

Observera att du endast behöver ansöka en gång, även om du är intresserad av flera avdelningar eller orter. När du ansöker har du möjlighet att kryssa i vilken/vilka avdelningar eller vilken ort du är intresserad av. I ditt personliga brev vill vi gärna att du motiverar vilken/vilka delar inom Corporate Finance som intresserar dig.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Engvall, tel.
0709- 294357 eller om du har frågor kring din ansökan kontakta Rebecca Lönnback Yilma på HR (rebecca.loennback.yilma@pwc.com)

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.