Juniora konsulter till Data & Analytics Assurance 66 visningar0 ansökningar

Vad står överst på din önskelista när det gäller din framtida karriär? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar dig? Är du redo att ständigt lära nytt, tänka annorlunda och ta fram bättre, mer anpassade lösningar till alla våra viktiga kunder? Då kanske det är dig vi letar efter.

Vilka är vi och vad innebär tjänsten?

Data & Analytics Assurance är en specialistenhet inom PwC som arbetar med att analysera, granska och validera stora mängder data från olika kunder och affärssystem i olika branscher. Just nu har vi stor efterfrågan av våra tjänster och behöver därför stärka upp vårt Data & Analytics Assurance team i Stockholm.

Vi söker juniora kollegor till Data & Analytics Assurance i Stockholm med start i augusti 2018.

Som konsult inom Data & Analytics Assurance kommer du att arbeta med många olika uppdrag både som rådgivare och som specialist inom externrevision. Du kommer vara en viktig del i våra team där du tillsammans med erfarna kollegor utför uppdrag till våra kunder. Du kommer att arbeta i en omväxlande miljö där du har en dynamisk roll och får möjlighet att arbeta med varierande kunder, i olika branscher. Oftast ingår du i nationella, men ibland även internationella team, som arbetar tillsammans för att på bästa sätt leverera våra tjänster till våra kunder. På sikt kan din roll även utvecklas mot försäljning, utveckling och marknadsföring av våra tjänster.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller som har något års arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har en systemvetar-, ekonomi- eller civilingenjörsexamen med inriktning mot IT. Ett stort plus är om du har tidigare erfarenhet av dataanalyser, olika typer av mjukvaror (Excel, ACL, Qlik, Tableau, SQL, IDEA eller SAS) och programmeringsspråk som VBA, C# eller SQL. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska och engelska.

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, som gillar att analysera och felsöka samt hitta smarta och innovativa lösningar på problem. Du bör tycka om att arbeta i team och motiveras av att driva projekt. Du har ett konsultativt förhållningssätt med god förmåga att driva arbeten från början till slut. Du bör även ha ett logiskt och strukturerat tänkande, vara flexibel och kunna leverera resultat med hög kvalitet, ibland under korta deadlines. Du är ödmjuk, gillar relationsbyggande och är dessutom nyfiken och intresserad av att lära dig nya metoder och arbetssätt.

Tillträde: augusti 2018.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på www.pwc.se/riskhantering – men framför allt vill vi veta mer om dig!

Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från universitetet/högskola
  • Betyg från gymnasiet

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 18 februari 2018.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ola Holstein (ola.holstein@pwc.com) eller har du frågor om din ansökan kontakta Sanna Billing på HR (sanna.billing@pwc.com).

TIPS! Vi söker även Juniora konsulter till Risk Assurance. Ansök senast 11 februari via denna länk!

Varmt välkommen med din ansökan!

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.