Juniora Data & Analytics-konsulter till Göteborg 71 visningar0 ansökningar

Vad står överst på din önskelista när du tänker på ditt framtida yrkesliv? Vill du jobba med komplexa analyser? Är du redo att ständigt lära dig nytt för att ge företag, organisationer och myndigheter det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter.

Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför förstärka vårt team i Göteborg med juniora Data & Analytics-konsulter. Tjänsterna startar efter sommaren eller enligt överenskommelse och är på heltid.

Som konsult i vårt team arbetar du mot ett brett utbud av kunder inom olika branscher. Du ingår i en grupp av specialister och kommer att ha en viktig roll i teamet med mycket kontakt mot både kund och kollegor. På sikt kan din roll även utvecklas mot försäljning och marknadsföring av tjänster.

Du kommer arbeta främst med olika typer av finansiella analyser och utredningar men även andra specialanalyser och projekt utförs. I de flesta uppdragen arbetar du tillsammans med kollegor i Sverige men du kommer även att ingå i vissa internationella team som jobbar tillsammans med att leverera våra tjänster till våra kunder.

KVALIFIKATIONER

Till denna tjänst söker vi dig som:

  • har en systemvetar- eller civilingenjörsexamen med IT-inriktning eller motsvarande. Antingen tar du examen till sommaren eller så har du arbetat ett par år inom konsultverksamhet och är redo att ta nästa steg i din karriär
  • har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både i svenska och engelska

Det är även starkt meriterande om du:

  • Har tidigare erfarenhet av dataanalyser samt av mjukvaror och programmeringsspråk som Qlik, SQL, ACL, IDEA, Tableau eller SAS.
  • Har haft ekonomiinslag i din utbildning eller på tidigare tjänster

I alla rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst ser vi gärna att du:

  • Tycker om att jobba tillsammans i team
  • Gillar att analysera och lösa problem
  • Tycker det är roligt att ta ansvar för komplexa uppgifter och driva dessa
  • Känner dig nyfiken och intresserad av att vara med och utveckla nya metoder och arbetssätt
  • Är flexibel och gillar att lösa uppdrag med ibland korta deadlines

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.se – men framför allt vill vi veta mer om dig. Välkommen med din ansökan med personligt brev, CV, dina betyg från universitetet och gymnasiet till oss senast den 28 februari 2018. Om du har frågor kring tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Lisa Eldén på lisa.elden@pwc.com.

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.