Juniora analytiker till Valuations & Financial modelling (V&A) 50 visningar0 ansökningar

På PwC erbjuder vi dig “An opportunity of a lifetime”. Det innebär att du som medarbetare hos oss har möjlighet att utveckla din fulla potential tillsammans med fantastiska kollegor. Genom samarbete i en utvecklande och coachande miljö där vi tar tillvara på alla kompetenser gör vi skillnad. Vill du vara en del av vårt V&A-team!

PwC har idag ca 250 medarbetare i vår svenska Corporate Finance-verksamhet och vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Tillsammans med våra kunder arbetar vi i projekt för att åstadkomma varaktiga strategiska förändringar och där vi bistår i arbetet genom hela transaktionskedjan.

Just nu söker vi juniora analytiker till Valuations & Financial modelling med start i september 2019.

Valuations & Financial modelling är en enhet inom PwC Corporate Finance som består av drygt 40 personer vilka arbetar med frågor som rör företagsvärdering och finansiell analys. Vi arbetar med ett brett spektra av uppdrag kopplade till vår kompetens, som exempelvis rådgivning kring företagsvärdering, finansiell modellering och förhandlingsstöd i samband med företagstransaktioner, framtagande av underlag och finansiell modellering för investeringsbeslut, portföljanalyser åt Private Equity-bolag samt aktiebaserade incitamentsprogram.

Som junior analytiker kommer du att redan från första dagen få stor delaktighet i projekt och ansvar i din roll vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter och en bred kunskapsbas inom hela Corporate Finance-området.

Arbetet inom värderingsområdet omfattar bl.a. finansiell analys, inhämtning av relevant information, marknadsanalys samt framtagande av rapporter och liknande material, samt rådgivning avseende värdering och implementering av incitamentsprogram i såväl stora noterade bolag som i mindre entreprenörsbolag och i Private Equity-bolag.

Arbetet inom finansiell modellering omfattar bl.a. analys och modellering av förvärv, investeringar, samt skattemässiga och redovisningsmässiga frågor. Som en del av ett team kommer du att ta fram integrerade finansiella modeller för olika syften såsom transaktioner, kassaflödesanalyser, budgetering och uppföljning av verksamheter.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är civilekonom eller civilingenjör med goda studieresultat samt med kunskap inom företagsvärdering, redovisning och finansiell analys. Vi tror att du kommer direkt från universitet/ högskola alternativt har arbetat max 2 år på välrenommerad revisionsbyrå, managementkonsultfirma eller investment bank. Relevant internship eller praktik vid sidan om studierna är meriterande. Vi ser det även som positivt om du har intresse för näringslivet och aktiemarknaden.

Att arbeta inom Valuations & Financial modelling förutsätter en stark egen drivkraft och eget ansvarstagande, noggrannhet, engagemang och stresstålighet. För att trivas hos oss bör du även ha en mycket god samarbetsförmåga och gilla att arbeta i team samt vara en hjälpsam och stödjande kollega som delar med dig av din erfarenhet och kunskap. Du har även ett utpräglat affärssinne kombinerat med en mycket god analytisk förmåga och lätt för att ta till dig ny information. Dessutom har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i Excel.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på https://www.pwc.se/sv/corporate-finance/analys-modellering.html, men framför allt vill vi veta mer om dig!

Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från universitetet/högskola
  • Betyg från gymnasiet

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 17 oktober 2018.

Observera att du endast behöver ansöka en gång, även om du är intresserad av flera avdelningar eller orter. När du ansöker har du möjlighet att kryssa i vilken/vilka avdelningar eller vilken ort du är intresserad av. I ditt personliga brev vill vi gärna att du motiverar vilken/vilka delar inom Corporate Finance som intresserar dig.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Kullberg (ida.kullberg@pwc.com), eller om du har frågor kring din ansökan kontakta Rebecca Lönnback Yilma på HR (rebecca.loennback.yilma@pwc.com)

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.