Juniora analytiker till Transaction Services (FDD) 34 visningar0 ansökningar

På PwC erbjuder vi dig “An opportunity of a lifetime”. Det innebär att du som medarbetare hos oss har möjlighet att utveckla din fulla potential tillsammans med fantastiska kollegor. Genom samarbete i en utvecklande och coachande miljö där vi tar tillvara på alla kompetenser gör vi skillnad. Vill du vara en del av vårt Transaction Services-team!

PwC har idag ca 250 medarbetare i vår svenska Corporate Finance-verksamhet och vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Tillsammans med våra kunder arbetar vi i projekt för att åstadkomma varaktiga strategiska förändringar.

Se en video där bl a Christian Green, Senior Associate på Transaction Services, berättar om vad ett jobb på PwC innebär.

Just nu söker vi juniora analytiker till Transaction Services med start i januari alternativt i september 2019.

Vi arbetar med finansiell due diligence och övrig transaktionsrådgivning i samband med framförallt större företagsförvärv och avyttringar. Finansiell due diligence innebär bl a en detaljerad analys av ett bolags balans-, resultat samt kassaflöden. Vidare fokuserar vår analys på att förstå och analysera utvecklingen av de viktigaste värdedrivarna i Målbolaget, fastställa underliggande historiskt resultat samt att utvärdera ett bolags möjlighet att nå sin prognos – allt i syfte för att ta fram relevant finansiell information som beslutsunderlag vid en företagstransaktion.

Vi jobbar primärt mot de största nordiska och globala Private Equity-bolagen samt stora industriella företag både i Sverige och globalt. Arbetet innebär även en hel del internationella kontakter inom ramen för PwC’s globala nätverk.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är civilekonom eller civilingenjör och troligtvis nyutexaminerad från högskola/universitet eller som har upp till två års arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet. Tjänsten förutsätter en hög arbetskapacitet, goda språkkunskaper i engelska och svenska samt en mycket god analytisk förmåga. Utöver det behöver du ha kunskaper i redovisning och vara en van användare av Microsoft Excel. Du har antagligen även ett utpräglat affärssinne kombinerat med ett stort engagemang och en stark drivkraft.

För att trivas hos oss arbetar du effektivt, är en uttalad lagspelare och delar gärna med dig av din erfarenhet och kunskap. Du har lätt för att kommunicera och ta till dig ny information och du motiveras av att hålla dig uppdaterad avseende den tekniska utvecklingen inom ditt område.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på https://www.pwc.se/sv/corporate-finance/analys-modellering.html, men framför allt vill vi veta mer om dig!

Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från universitetet/högskola
  • Betyg från gymnasiet

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 17 oktober 2018.

Observera att du endast behöver ansöka en gång, även om du är intresserad av flera avdelningar eller orter. När du ansöker har du möjlighet att kryssa i vilken/vilka avdelningar eller vilken ort du är intresserad av. I ditt personliga brev vill vi gärna att du motiverar vilken/vilka delar inom Corporate Finance som intresserar dig.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Rembacken (magnus.rembacken@pwc.com), eller om du har frågor kring din ansökan kontakta Rebecca Lönnback Yilma på HR (rebecca.loennback.yilma@pwc.com)

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.