Juniora analytiker till Real Estate 44 visningar0 ansökningar

På PwC erbjuder vi dig “An opportunity of a lifetime”. Det innebär att du som medarbetare hos oss har möjlighet att utveckla din fulla potential tillsammans med fantastiska kollegor. Genom samarbete i en utvecklande och coachande miljö där vi tar tillvara på alla kompetenser gör vi skillnad. Vill du vara en del av vårt Real Estate-team!

PwC har idag ca 250 medarbetare i vår svenska Corporate Finance-verksamhet och vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Tillsammans med våra kunder arbetar vi i projekt för att åstadkomma varaktiga strategiska förändringar där vi bistår i arbetet genom hela transaktionskedjan.

Just nu söker vi juniora analytiker till Real Estate med start i september 2019.

Real Estate-teamet har en stark branschkompetens och gedigen transaktionserfarenhet. Vi medverkar i de flesta större fastighetsrelaterade transaktionerna genom förvärvsrådgivning eller försäljningsrådgivning (M&A). Vi har även en stark ställning när det gäller strategisk rådgivning och fastighetsekonomiska utredningar.

Bland våra kunder återfinns allt från internationella fastighetsfonder, noterade bolag till familjeägda fastighetsbolag och kommuner. Som en integrerad del av PwC:s branschgrupp nationellt och internationellt genomför vi projekt i såväl Sverige som på den internationella arenan.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är civilingenjör eller fastighetsekonom från Samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning mot Bygg- och Fastighetsekonomi, alternativt att du har en ekonomutbildning med en finansiell inriktning. Vi ser gärna att du har upp till tre års arbetslivserfarenhet.

Du skall ha intresse för fastigheter och fastighetsbranschen, en god kommunikativ förmåga och kunna uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Din personlighet bör präglas av engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och initiativförmåga.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på www.pwc.se, men framför allt vill vi veta mer om dig!

Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från universitetet/högskola
  • Betyg från gymnasiet

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 17 oktober 2018.

Observera att du endast behöver ansöka en gång, även om du är intresserad av flera avdelningar eller orter. När du ansöker har du möjlighet att kryssa i vilken/vilka avdelningar eller vilken ort du är intresserad av. I ditt personliga brev vill vi gärna att du motiverar vilken/vilka delar inom Corporate Finance som intresserar dig.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Björk, tel. 010-213 39 53 eller om du har frågor kring din ansökan kontakta Rebecca Lönnback Yilma på HR (rebecca.loennback.yilma@pwc.com)

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.