Juniora analytiker till Forensic Services 110 visningar0 ansökningar

Vad står överst på din önskelista när det gäller din framtida karriär? Hur vill du utvecklas och vilka branscher eller affärsområden lockar? Är du redo att ständigt lära nytt, tänka annorlunda och ta fram bättre, mer anpassade lösningar? Då kanske det är dig vi letar efter.

PwC har idag ca 300 medarbetare i vår svenska Advisory-verksamhet. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom Corporate Finance och Consulting. Tillsammans med våra kunder arbetar vi i projekt för att åstadkomma varaktiga strategiska förändringar.

Just nu söker vi juniora analytiker till Forensic Services för start i september 2018.

Forensic Services är en enhet som hjälper våra kunder att hantera misstänkta ekonomiska oegentligheter, korruption och andra typer av förtroenderisker. Våra uppdragsgivare är organisationer inom både den privata och offentliga sektorn och vi genomför våra uppdrag i Sverige och utomlands. Vårt team innefattar civilingenjörer, ekonomer och analytiker eftersom teamarbete och olika kvalificerade kompetenser krävs för att framgångsrikt kunna genomföra våra uppdrag. Som junior analytiker kommer du att arbeta som en del i teamet i genomförandet av uppdraget.

Nu kan du få möjligheten att utvecklas i ett växande team där du tidigt kommer att få ta ansvar. Du kommer att gå flera Forensic stegutbildningar på din väg för att bli en specialist inom Forensic Services och vi erbjuder ett arbete som inkluderar en variation av olika utredningar och förebyggande arbete mot oegentligheter.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som studerar till en master/magister inom ekonomi eller teknik och som tar examen under 2018 eller dig som har arbetat max 1 år. Meriterande är då någon erfarenhet från utredning av ekonomiska oegentligheter, riskutvärdering, compliance eller redovisning och revision. Det viktiga är dock att du har ett intresse för att lösa problem och vara beredd på att ständigt ställas inför nya sådana.

Arbetsuppgifterna på Forensic Services förutsätter en stark egen drivkraft, stort engagemang, och hög professionell nivå. Arbetet är mycket varierande vilket även ställer krav på flexibilitet och nyfikenhet. Du har antagligen även mycket god analytisk förmåga kombinerat med ett utpräglat affärssinne. För att trivas hos oss arbetar du effektivt och delar gärna med dig av din erfarenhet och kunskap. Du har lätt för att ta till dig ny information och du motiveras av att hålla dig uppdaterad om den tekniska utvecklingen inom ditt område. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper och bra kommunikativ förmåga är också egenskaper vi värdesätter högt.

Om ansökan
Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på www.pwc.se, men framför allt vill vi veta mer om dig. Ansök med ditt CV och personliga brev samt dina betyg från universitetet och gymnasiet så snart som möjligt, dock senast den 14 januari 2018.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustaf Gambe, tel. 010 – 212 41 64 eller e-post gustaf.gambe@pwc.com. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Malin Krüger 010-213 06 12.

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.