Juniora analytiker till Corporate Finance i Malmö 91 visningar0 ansökningar

Corporate Finance avdelningen i Malmö omfattar idag ca 20 medarbetare. Vi jobbar nära och tillsammans med våra kunder i samband med deras förvärv och avyttringar av verksamheter – både nationellt och internationellt. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet inom området varför vi kan stödja våra kunder genom hela transaktionskedjan.

Nu söker vi juniora analytiker vårt Corporate Finance team i Malmö.

Vi arbetar med att bistå kunderna genom hela transaktionskedjan – från analys, värdering, finansiell due diligence och M&A rådgivare i samband med företagsförvärv och företagsförsäljning, till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och finansiering.

Vi jobbar med stora och medelstora noterade företag, både i regionen samt på nationell basis. Vi har även flera välkända private equity-bolag som frekventa klienter. Arbetet innebär även en hel del internationella kontakter inom ramen för PwC’s globala nätverk då vi frekvent stöttar svenska bolag i samband med företagstransaktioner i utlandet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som antingen är en nyexaminerad civilekonom eller motsvarande, med en inriktning mot redovisning/revision och vill jobba med företagstransaktioner, eller har du valt en corporate finance fördjupning. Alternativt har du 1-2 års erfarenhet från annan välrenommerad revisionsbyrå, investmentbank, managementkonsultfirma eller liknande. Tidigare erfarenhet av redovisning, revision, finansiell due diligence eller finansiell modellering är meriterande.

Tjänsterna förutsätter goda språkkunskaper i svenska och engelska samt en mycket god analytisk förmåga. Du bör ha ett utpräglat affärssinne kombinerat med ett stort engagemang och stark drivkraft. Utöver det behöver du goda kunskaper i redovisning och vara en van användare av Excel.

För att trivas hos oss arbetar du effektivt, är en lagspelare och delar gärna med dig av din erfarenhet och kunskap. Du har lätt för att ta till dig ny information och du motiveras av att hålla dig uppdaterad avseende tekniska utvecklingen inom ditt område och lockas av en företagstransaktions intensitet.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på http://www.pwc.se/corporate – men framför allt vill vi veta mer om dig.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV samt dina betyg från universitetet och gymnasiet till oss senast den 4 mars 2018.

Vid frågor om tjänsten kontakta Thomas Svensson på, tel 010-212 68 13 eller vid frågor om din ansökan kontakta Anna Torbjörn på HR, tel 010-212 57 77.

Välkommen med din ansökan!

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.