Juniora analytiker till Corporate Finance | Göteborg 59 visningar0 ansökningar

På PwC erbjuder vi dig “An opportunity of a lifetime”. Det innebär att du som medarbetare hos oss har möjlighet att utveckla din fulla potential tillsammans med fantastiska kollegor. Genom samarbete i en utvecklande och coachande miljö där vi tar tillvara på alla kompetenser gör vi skillnad. Vill du vara en del av vårt Corporate Finance-avdelning!

PwC har idag ca 250 medarbetare i vår svenska Corporate Finance-verksamhet och vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Tillsammans med våra kunder arbetar vi i projekt för att åstadkomma varaktiga strategiska förändringar där vi bistår i arbetet genom hela transaktionskedjan.

Just nu söker vi juniora analytiker till vår Corporate Finance-verksamhet i Göteborg till september 2019.

Corporate Finance Göteborg består idag av 22 personer. Nu söker vi analytiker till det team som i huvudsak jobbar inom följande två områden:

  • Finansiell due diligence och övrig transaktionsrådgivning i samband med företagsförvärv och -försäljning. Finansiell due diligence innebär en detaljerad analys av ett bolags resultat, kassaflöden och värdedrivare.
  • Företagsvärdering och finansiell analys. Det innebär t ex företagsvärdering, förhandlingsstöd vid företagstransaktioner, framtagande av underlag för investeringsbeslut, samt aktiebaserade incitamentsprogram.

Som junior analytiker kommer du att redan från första dagen få stor delaktighet i projekt och ansvar i din roll vilket ger dig goda utvecklingsmöjligheter och en bred kunskapsbas inom hela Corporate Finance-området. Arbetet omfattar bl.a. finansiell analys, inhämtning av relevant information, marknadsanalys samt framtagande av rapporter och liknande material.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är civilekonom eller civilingenjör med inriktning mot finans. Kunskaper i redovisning, från industriell ekonomi med goda akademiska meriter. Vi tror att du är nyexaminerad eller har upp till två års erfarenhet från liknande verksamhet. Tjänsten förutsätter en hög arbetskapacitet, en mycket god analytisk förmåga samt goda språkkunskaper i både engelska och svenska. Dessutom behöver du ha kunskaper i redovisning och vara en van användare av Microsoft Excel. Du har antagligen även ett utpräglat affärssinne kombinerat med ett stort engagemang och en stark drivkraft.

För att trivas hos oss arbetar du effektivt, är en lagspelare och delar gärna med dig av din erfarenhet och kunskap till dina kollegor. Du har lätt för att ta till dig ny information och du motiveras av att hålla dig uppdaterad avseende den tekniska utvecklingen inom ditt område. Vi ser det även som positivt om du har intresse för näringslivet och aktiemarknaden.

Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra kunder på www.pwc.se, men framför allt vill vi veta mer om dig!

Skicka in en komplett ansökan med:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betyg från universitetet/högskola
  • Betyg från gymnasiet

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 17 oktober 2018.

Observera att du endast behöver ansöka en gång, även om du är intresserad av flera avdelningar eller orter. När du ansöker har du möjlighet att kryssa i vilken/vilka avdelningar eller vilken ort du är intresserad av. I ditt personliga brev vill vi gärna att du motiverar vilken/vilka delar inom Corporate Finance som intresserar dig.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustaf Levander 010-213 30 61 eller om du har frågor kring din ansökan kontakta Felicia Löw på HR (felicia.loew@pwc.com)

Välkommen med din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.