Junior Testare till PwC IT 64 visningar0 ansökningar

PwC:s IT avdelning har ambitionen att bli Sverige bästa IT-organisation. Vi är idag c.a 50 st som servar drygt 3600 PwC anställda på c.a 100 kontor i Sverige. PwC Sverige ingår i det globala PwC nätverket med 157 st. medlemsländer och över 200.000 medarbetare. Den svenska IT-organisation har genom stort engagemang blivit delaktig i många spännande diskussioner kring att förbättra samarbete och harmonisering av IT leveranser med övriga PwC länder.

Har du ambition, drivkraft och en motivation att skapa mervärde för dina kollegor? Är du en person som skapar förtroende och inspirerar till utveckling? Vi söker dig som vill vara med och driva digitaliseringen av våra arbetssätt och att hjälpa oss att bygga Sveriges bästa IT-organisation!

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som vill arbeta med test på en spännande arbetsplats där du uppmuntras att vara nyfiken och kreativ, vågar fråga samt har en passion för felsökning. Vi ser att du har förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och gärna är den som sitter i mitten, koordinerar och håller koll på vad som händer i omgivningen.

Du är en strukturerad och ödmjuk person som förstår helheten samt trivs med att sporras av utmaningen att identifiera kvalitetsbrister och därigenom bidra till en produkt och leverans med högre kvalitet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av eller väl känner till processer inom förvaltning och utveckling.

Gällande formella krav ser vi att du:

· Universitets-/högskoleutbildning inom IT.

· Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

· Har tidigare erfarenhet av att arbeta med test.

· Har kunskap om utforskande tester.

· Certifierad inom ISTQB (International Software Testing Qualification Board).

Job Duties :

Att jobba med manuella tester, där du troligtvis kommer arbeta i flera projekt parallellt vilket innebär mycket kontakt och samarbete med andra medarbetare.

  • arbeta i Rally och skriva testfall
  • utföra manuella tester, utforskande tester och systemtester
  • arbeta med buggfixar, felsökning och regressionstester

För mer information om tjänsten kontakta
Elpida Moysidou, 0729421531,elpida.moysidou@pwc.com eller har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Suchandrima Dev vid PwC’s HR-avdelning, tel. 0728-809072.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.