Junior Systemutvecklare 31 visningar0 ansökningar

Om jobbet

Har du ett brinnande intresserad för systemutveckling? Vill du vara med och skapa nästa generations cloudtjänster och systemlösningar för digitalisering? Är du dessutom nyexad och vill ha en optimal start på din karriär? Då är detta en tjänst du bör söka! ÅF samarbetar i detta projekt med kund som arbetar med tjänster och produkter för industrin. I rollen som junior utvecklare kommer du att ingå i ett dynamiskt team med högt tempo och arbeta med design, utveckling och dokumentation av IT-baserade system och arbeta genom hela utvecklingscykeln. Arbetsuppgifterna består av Systemering, utveckling och validering. Ditt team jobbar med möta marknadens krav på nya tjänster eller funktioner. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för dig som junior att utvecklas i både rollen och inom företaget.

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning inom datateknik, systemutveckling eller liknande.

Du har kunskaper inom programvaruutveckling och IT.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift

Du har ett stort intresse för att utvecklas inom området.

Det är plus om du har erfarenhet av C#, Perl och/eller Python

Vi erbjuder

ÅF erbjuder tillsammans med en av sina kunder en möjlighet att starta din karriär på ett spännande och meriterande sätt!

 

Kontaktuppgifter för frågor

Johan Krii
+46 105050821
johan.krii@afconsult.com

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi fokuserar på energi, infrastruktur och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. Det som gör oss unika är våra medarbetare, våra nätverk och branschens största erfarenhetsbank. Vi brukar sammanfatta det med: ÅF – Innovation by experience. ÅF har idag cirka 7 000 medarbetare.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.