Junior systemutvecklare till PwC 185 visningar0 ansökningar

Arbetsuppgifter

Är du i början av din utvecklar karriär och sporras av utmaningar samt brinner för att lära dig nya teknologier? Är du driven, kreativ och vill vara med att utveckla vår IT-organisation? Det är spännande tider för oss här på PwC då det just nu sker stora förändringar med ökat fokus på digitalisering och vi söker nu duktiga systemutvecklare som kan hjälpa oss på vår resa!

Vi söker nu en driven och duktig medarbetare som kan vara med och utveckla och hjälpa oss att växa. Du kommer att ha stora möjligheter att arbeta med mer seniora utvecklare och lära dig utav dem. Hos oss på PwC är gemenskap en stor faktor till vår framgång, vi lär oss av varandra och kan på det sättet utvecklas tillsammans och skapa fantastiska produkter där du utvecklas som person.

I rollen som utvecklare kommer du jobba med en stor del nyutveckling med moderna tekniker som exempelvis .Net Core, Azure och Angular. Vi arbetar med att ta fram både små och stora applikationer i en organisation med stort fokus på digitalisering och med en stor förändringsvilja. Det innebär att du kommer vara högst delaktig i att identifiera förbättringsområden, samt att framöver kunna ta lead på saker du brinner för och ser som värdefulla.

Det finns flera team på PwC IT som driver olika utvecklingsprojekt. Gemensamt för alla team är att det ska finnas ett tydligt ägandeskap för det som skapas, därav en stor frihet att bestämma arbetsmetoder och att testa nya utvecklingstekniker.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av agil systemutveckling
  • Erfarenhet inom C# och .NET
  • Kunskaper i Javascript (Angular, React eller motsvarande)
  • Relevant högskoleutbildning

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av REST, MSSQL, Mikrotjänster, Entity Framework, Molntjänster
  • Erfarenhet av TDD, enhetstester, integrationstester etc
  • Erfarenhet och kunskap inom Continous integration and Deploy (CICD)

Kunskap är centralt för PwC, våra kunder värderar våra medarbetares kunskap, expertis och erfarenheter högt och att skapa IT-lösningar som möjliggör leverans av all denna kunskap till våra målgrupper på ett mottagarorienterade sätt är av största vikt.

Låter det här rätt för dig? Skicka din ansökan med personligt brev och CV, vi intervjuar löpande och tjänsterna tillsätts efter överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Gustav Ahne på tel. 073 – 47 47 846

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Gustav Ahne

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.