Junior Risk Assurance konsult till PwC i Göteborg 113 visningar0 ansökningar

Vad står överst på din önskelista när du tänker på ditt framtida yrkesliv? Vill du jobba i en bred roll med många kontakter? Är du redo att ständigt lära dig nytt för att ge företag, organisationer och myndigheter det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter.

Vilka är vi och vad innebär tjänsten?

Vi upplever en stor efterfrågan på våra tjänster och behöver därför förstärka vårt team i Göteborg med juniora Risk Assurance konsulter med start i augusti 2018. Risk Assurance är en specialistenhet inom PwC som arbetar med intern kontroll och riskhantering i processer och system.

Vi söker dig som har ett intresse av att utvärdera bolags processer och kontroller inom IT, till en början framförallt fokuserat på extern- och internrevision, och som på sikt vill utvecklas till konsult/rådgivare inom riskhantering. Som vår framtida kollega kommer du att arbeta med:

  • Intern kontroll och riskhantering inom IT
  • IT-revision
  • IT-styrning och IT-säkerhet

Exempel på arbetsuppgifter är att utvärdera och kontrolltesta våra kunders processer inom IT- och informationssäkerhet och tillsammans med teamet rekommendera åtgärder för att förbättra processer och kontrollfunktioner. Du kommer att verka i en omväxlande miljö i en dynamisk roll med många typer av kunder i olika branscher. Vi arbetar med både svenska och globalt ledande organisationer och utför uppdrag inom både revision och rådgivning.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen

Vi söker dig som är IT-ekonom, systemvetare eller ingenjör, gärna med ekonomiskt inslag i utbildningen. Alternativt är du en ekonom med särskilt intresse för system och processer. Erfarenhet från serviceyrken, projektledning, IT- eller ekonomitjänster är meriterande. Även certifieringar som CISA, CIA eller projektledarutbildningar är meriterande.

I alla rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst ser vi gärna att du:

  • Har ett konsultativt och lösningsorienterat förhållningssätt
  • Har en mycket god förmåga att samarbeta
  • Självständigt kan driva projekt och uppgifter från början till slut
  • Är flexibel och kan leverera resultat med hög kvalitet, ibland under korta deadlines
  • Är nyfiken och intresserad av att lära dig nya metoder och arbetssätt
  • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både i svenska och engelska

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV samt dina betyg från universitetet och gymnasiet till oss så snart du kan då vi löpande gör urval till intervju. Anställningen startar i augusti 2018. Läs gärna mer om oss och hur vi hjälper våra klienter på www.pwc.se.

Vill du veta mer om tjänsten alternativt har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta Lisa Eldén på HR, tfn 010-212 41 15 eller lisa.elden@pwc.com.

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 45 000 kunder ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.
Lär känna oss

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.