Om jobbet

Som junior projektledare på ÅF kommer du till en början ha en roll som koordinator, projektadministratör, management-stöd eller liknande och vara spindeln i nätet i flera projekt och organisationer. Du kommer att stötta projektledarna och cheferna i det mesta och på alla nivåer för att längre fram kunna ta ett större ansvar på egen hand. Du kommer mest troligt arbeta nära teknik, men med fokus på kommunikation, ledarskap och processer. Om du vill finns möjligheten att certifiera dig enligt PMI och/eller IPMA.

Du kommer att få anställning i en sektion med inriktning mot projektledning där besättningen har olika erfarenhetsnivåer och inriktningar. Viljan att göra något spännande i karriären är den gemensamma faktorn i vårt gäng.

Våra kunder finns främst representerade inom branscherna: Fordon, Medicinsk teknik och Industri.

Vem är du?

Du har en ingenjörsutbildning i botten och vi söker både dig som är nyutexaminerad eller dig som har upp till 5 års erfarenhet av att driva egna projekt från flera av ovanstående branscher. Vi ser gärna att Du kompletterat din ingenjörsutbildning med kurser eller en inriktning inom projektledning, ledarskap eller ekonomi alternativt att Du har erfarenheter inom dessa områden. Du är väldigt intresserad av organisation och ledarskap och ser dig själv som projektledare eller ledare i framtiden. Att arbeta med processer och ekonomi är också sådant som tilltalar dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från produktutvecklande företag. Är du helt nyutexaminerad har du erfarenhet från relevanta projekt under studietiden.

Som junior projektledare står du för driv, kommunikation och tydlighet! Du brinner för lagarbete, drivs av utmaningar och älskar tävlingar och sociala sammanhang. Du är prestigelös och gillar att lösa problem, både högt och lågt. Du har god administrativ förmåga och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Du trivs med att ha mycket sociala kontakter i arbetet och kan hantera dessa kontakter på ett professionellt sätt. Vi tror även att du är en person som inger förtroende och trivs med stort eget ansvar.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Skicka in en ansökan till oss redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

*ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

 

Kontaktuppgifter för frågor

Rekryteringspartner, fanny.sjodell@afconsult.com

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi fokuserar på energi, infrastruktur och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. Det som gör oss unika är våra medarbetare, våra nätverk och branschens största erfarenhetsbank. Vi brukar sammanfatta det med: ÅF – Innovation by experience. ÅF har idag cirka 7 000 medarbetare.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.