Junior Miljökonsult inom Infrastruktur 18 visningar0 ansökningar

Swecos experter inom vatten och miljö arbetar med att minska farliga utsläpp, återvinna avfall och säkerställa tillgång till rent vatten. Vi erbjuder även lösningar som minskar klimatpåverkan och som anpassar samhället till ett förändrat klimat.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Vill du utvecklas? Sätter du kunden i fokus? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb.

Vi behöver komplettera och förstärka vår grupp med nya medarbetare och just nu söker vi ytterligare medarbetare inom infrastruktur/naturmiljö till vårt kontor i Falun. Vi har många spännande nya och pågående uppdrag, små som stora, där vi tillsammans med våra duktiga kollegor medverkar och arbetar för en hållbar utveckling av infrastrukturen i regionen och nationellt.

Din kommande roll

Swecos verksamhetsområde inom miljö i region mitt är stark och vi vill nu förstärka oss med ytterligare en kollega som vill jobba med miljökonsekvensbeskrivningar och naturmiljöfrågor inom infrastruktur, väg- och järnväg.

Du kommer att ingå i en fantastisk grupp med mycket engagerade trevliga medabetare, såväl många mycket erfarna som juniora konsulter och du kommer att få stora möjligheter att utvecklas, ta ansvar och forma din roll och framtid hos oss.

Sweco är en annorlunda arbetsplats med få begränsningar vad det gäller utmaningar och med en frihet som skapar stor arbetsglädje. Vi bryr oss om individen och samtidigt som vi givetvis är lönsamhetsdrivna är trivsel otroligt viktigt. Här får alla vara med och dela äran av lyckade projekt.

I gruppen arbetar idag 19 konsulter med frågor främst kopplade mot miljöfarliga verksamheter och vattenverksamheter, förorenade områden, miljöfrågor kopplade mot infrastruktur, akustik, kulturmiljö och hydrogeologi.

Dina erfarenheter

Nu söker vi Dig som är nyutexad eller som har cirka 0-5 års erfarenhet av arbete med dessa frågor. Din bakgrund är sannolikt miljö/naturvetare med inriktning mot biologi.

Du drivs av möjligheten att få arbeta mycket nära många duktiga kollegor i spännande projekt med våra kunder.

Om dig

Vi rekryterar personligheter som passar in med oss som redan jobbar här. Därför är det mycket intressant om du i din ansökan berättar hur du kan bidra till gruppens och företagets framtida utveckling. Fundera också på om du tror på och står bakom våra värdeord LagspelareEngageradNyfiken och Ansvarstagande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Du bör tycka om att arbeta utåtriktat och ser det som naturligt att utveckla goda och långvariga kundrelationer. Du är van att samarbeta med andra människor och gillar att etablera nya kontakter.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar och dela med sig av sin kompetens. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

I arbetet med olika typer av infrastrukturprojekt på vårt kontor i Falun får du en unik chans att arbeta i olika team där vi har alla kompetenser som behövs lokalt på Sweco. På så vis har du den bästa stöttningen och du utvecklas dagligen genom samarbetet med flera hundra kollegor inom vårt nätverk inom infrastruktur.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Urval sker löpande med intervjuer från och med augusti/september.

Kontaktperson: Har du några frågor? Hör då av dig till Lars Tigerström, Gruppchef Miljö Falun/Gävle, 070 316 74 21

Nämn gärna i din ansökan att du hittade jobbannonsen via Teknologjobben. 

Dela annonsen
Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Våra ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.