Junior maskiningenjör 44 visningar0 ansökningar

Om jobbet

Just nu söker vi en Junior maskiningenjör inom Life Science till vårt kontor i Uppsala och hoppas att du är den vi söker!

Våra kunder finns i första hand inom läkemedelsbranschen, bioteknik och medicinteknik. Du kommer att få arbeta med att leda och planera arbetet avseende kvalificering, validering och testning av instrument och utrustning. I arbetsuppgifterna ingår att skriva planer och protokoll, koordinera utförandet av tester samt skriva och sammanställa rapporter och avvikelser. Utöver detta kommer du även att ansvara för att koordinera och samordna de resurser som krävs för genomförandet av valideringen.

Vem är du?

Som konsult värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du är noggrann, analytisk och strukturerad, samtidigt som du inspireras av flexibilitet och oväntade utmaningar. Du är en sann teamplayer som gärna delar med dig av dina kunskaper till personer i din närhet. För att trivas i denna roll är du även en person som är praktiskt lagd, du gillar att skruva på maskiner och instrument och har vana av dokumentation.

Vi söker dig som har en högskoleingenjörsexamen i grunden, gärna med maskin- eller el/elektronikbakgrund och har arbetat minst 3 år inom tillverkande industri. Det är meriterande om din erfarenhet är inom Life Science. Vi lägger stor vikt vid dina språkkunskaper, där vi vill att du som söker utrycker dig obehindrat i både engelska och svenska i så väl tal som skrift.

Vi erbjuder

*ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Det som gör ÅF unikt är bredden och djupet inom många olika teknikområden. ÅF har passionen att knyta samman teknologier och för att lyckas med detta brinner vi även för människan som gör smarta och hållbara lösningar möjliga. På ÅF strävar vi efter att ha en företagskultur som är öppen, dynamisk och innovativ, och vi tror att kontinuerlig utveckling av våra medarbetare är avgörande för att nå dit. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

 

Kontaktuppgifter för frågor

Josefin Elvmarker, josefin.elvmarker@afconsult.com

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi fokuserar på energi, infrastruktur och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. Det som gör oss unika är våra medarbetare, våra nätverk och branschens största erfarenhetsbank. Vi brukar sammanfatta det med: ÅF – Innovation by experience. ÅF har idag cirka 7 000 medarbetare.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.