OM INFLUENCE

Influence är ett svenskt, forskningsbaserat managementkonsultbolag och vår passion är att lösa organisationers nyckelutmaningar och samtidigt bidra till högre effektivitet genom att skapa välfungerande samarbeten. Just förmågan att utveckla högpresterande team ser vi är nyckeln till framgång och de organisationer som lyckas med detta är kollektivt intelligenta. Sedan vår start 2007 har vi hjälpt organisationer inom olika industrier lyckas med sina mest komplexa och kritiska transformationer.

Våra uppdragsgivare framhäver ofta vår förmåga att se till både människa och struktur och att vi kombinerar detta på ett sätt som skapar långsiktigt värde. Nära och välfungerande samarbete med våra uppdragsgivare samt en hög involvering av deras medarbetare är avgörande för att vi tillsammans ska kunna lösa de utmaningar som de står inför. För att möta våra kunders nutida och framtida behov engagerar vi oss internt i tribes där vi utifrån kund- och omvärldstrender utvecklar våra kunderbjudanden. Vi har således valt att frångå fasta affärsområden utan vi väljer själva utifrån vår passion vad vi vill utveckla och driva förändring inom.

Våra värderingar Genuine hearts, Great minds och Sustainable results speglas i allt vi gör, både hos våra uppdragsgivare och internt. Med grund i våra värderingar arbetar vi kontinuerligt tillsammans med att bibehålla och utveckla vår organisationskultur. Vår kultur är avgörande för att våra konsulter ska kunna vara nytänkande, utmanande, prestigelösa, må bra och utvecklas. Hos oss är det viktigt att vi har rätt förutsättningar för att kunna prestera vårt bästa och samtidigt ha worklife balance.

OM TJÄNSTEN

Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa. Nu letar vi efter dig som tar examen till sommaren och har ett starkt driv att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult som är med och driver förändring. Som konsult på Influence förväntas du lösa komplexa problem samtidigt som du har stort fokus på intrapersonella faktorer. Vi letar därför efter dig som har stark analysförmåga, ett genuint intresse för mänskliga beteenden och vill utveckla effektiva samarbeten. För att trivas på Influence och lyckas i rollen som managementkonsult hos oss är du modig, nytänkande, initiativtagande och en enastående team player.

För nyutexaminerade erbjuder vi vårt introduktionsprogram över 1,5 år med mål att utveckla marknadens bästa managementkonsulter. Programstart är i början av hösten 2019 och från start förväntas du ta stort personligt ansvar och leverera som managementkonsult i projekt hos våra uppdragsgivare. För att möjliggöra en brant inlärningskurva och personlig utveckling kompletteras detta med ett gediget utbildningspaket. Exempel på utbildningar är projektledning, försäljning och olika konsultverktyg men självklart även mer Influence-specifika områden som Kollektiv Intelligens och verktyget ThinkTank.

Du har också en erfaren konsultkollega som din mentor för att få värdefull vägledning i konsultyrket. Tillsammans sätter ni upp dina utvecklingsmål och lägger ut en plan för hur du ska nå dessa. Utöver det stöd som din mentor är och dina övriga kollegor på Influence utgör, har du en extra trygg punkt i den grupp som du bildar tillsammans med dem som börjar programmet samtidigt som du. Er grupp träffas regelbundet och tillsammans med era programansvariga reflekterar ni kring era lärdomar i yrket, utför olika övningar och lär känna Influence och konsultyrket tillsammans.

Sammanfattningsvis ger programmet dig rätt förutsättningar för att du snabbt ska utveckla de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik och kollektivt intelligent managementkonsult, medarbetare och ledare som är redo att ta sig an våra uppdragsgivares nutida och framtida utmaningar. Tillsammans med dina programkollegor utgör ni som grupp även en viktig hörnsten i att sprida och utveckla vår kultur och har stor möjlighet att arbeta med hur framtidens Influence ska se ut.

Introduktionsprogrammet utgör även grunden för att börja din karriär på Influence Tech. Skriv gärna med i din ansökan om du redan nu vet att du är mer intresserad av Influence eller Influence Tech.

ANSÖKAN

Sista dag för ansökan till programstart hösten 2019 är den 17 februari. Intervjuer sker löpande.

Ansök här: www.influence.se/join

Sökanden ska uppfylla:

  • Masterexamen i Business / IT / Management / Engineering
  • Goda akademiska resultat och erfarenhet från olika engagemang
  • Talar och skriver flytande på svenska och engelska

Bifogas i ansökan:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betygsutdrag från gymnasium och högskola/universitet

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på pioneer@influence.se.

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Influence är ett svenskt managementkonsultbolag som maximerar affärsvärde genom styrkan i Kollektiv Intelligens. Vi vet att nyckeln till framgång för många organisationer är att snabbt och flexibelt kunna nyttja medarbetares kunskaper genom effektiva samarbeten – organisationer som lyckas med detta är kollektivt intelligenta. Med vår forskningsbaserade modell för att utveckla Kollektiv Intelligens och vår förmåga att lösa komplexa problem överträffar vi våra uppdragsgivares förväntningar och bidrar samtidigt till ett bättre samhälle.

Vi är idag 90 konsulter som alla har förstått och upplevt potentialen i Kollektiv Intelligens. Tillsammans bidrar vi till betydande förändringar genom strategi- och transformationsprojekt på både små och stora företag och organisationer inom alla industrier.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.