Junior landskapsarkitekt till Örebro 131 visningar0 ansökningar

Om jobbet

Vill du vara med och forma framtidens samhälle?

ÅF fortsätter att växa och nu söker vi en nyutexaminerad lark till vårt expansiva landskapsteam i Örebro!

Inom vårt affärsområde Samhällsbyggnad arbetar vi för att skapa miljöer där människor på ett hållbart sätt vill bo, resa, arbeta och trivas.

Här finns såväl erfarna som lite yngre konsulter. Vi är landskapsarkitekter och landskapsingenjörer som arbetar med allt från utformningsfrågor i stora infrastrukturprojekt till projektering av bostadsgårdar och lekplatser.

Vi har ett nära och givande samarbete med andra delar inom ÅF, vilket genererar kraftfulla och spännande projekt – hela tiden med nytänkande och långsiktig hållbarhet i fokus!

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, ambitionsnivå och intresse för utveckling. Utbildningsmässigt är du landskapsarkitekt och det är positivt om du har arbetslivserfarenhet inom vårt område.

Viktigast är att du ambitiös och målinriktad och vill utvecklas i en kreativ miljö. Är du rätt person kommer du snabbt att utvecklas och få ta större ansvar!

Välkommen med din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar.

Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Tillsammans skapar vi framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

 

Kontaktuppgifter för frågor

Joakim Jansson
010-505 46 83
joakim.jansson@afconsult.com

eller

Erik Jörstad
010-505 25 66
erik.jorstad@afconsult.com

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi fokuserar på energi, infrastruktur och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. Det som gör oss unika är våra medarbetare, våra nätverk och branschens största erfarenhetsbank. Vi brukar sammanfatta det med: ÅF – Innovation by experience. ÅF har idag cirka 7 000 medarbetare.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.