Junior Byggnadsingenjör med intresse för industri till Stockholm 126 visningar0 ansökningar

På Sweco Architects får du möjlighet att skapa, visualisera och realisera visioner. Som arkitekt eller ingenjör är du med och skapar miljöer för människor att leva, verka och trivas i. Vi på Sweco Architects drivs av omtanke. Människan och miljön står i centrum för vårt arbete som kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet som vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. För oss är det viktigt att leverera uppdrag med kvalité, för att lyckas med detta tror vi på ett inspirerande och trivsamt arbetsklimat där kunskaps- och kompetensutveckling står i fokus.

Inom Sweco Architects finns marknadsområdet Industri. I våra uppdrag kombinerar vi arkitektur med tekniska kunskaper och arbetar tätt ihop med andra discipliner. Projekten varierar i storlek men har den gemensamma nämnaren att de är tydligt verksamhetsdrivna.

Just nu söker vi en Junior Byggnadsingenjör till vårt marknadsområde Industri. Har du som ingenjör ett särskilt intresse för industri projekt?

Din kommande roll

Denna roll innefattar att du kommer att arbeta som medverkande ingenjör. Som Medverkande ingenjör kommer du samarbeta i team. Huvudsakligen kommer du arbeta med projektering, men det innefattas även att medverka i tidigare skeden. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som tilldelas av uppdragsledare eller linjechef. Det kan vara allt ifrån uppställningar, rumsbeskrivningar, areamätningar, platsbesök, utredningar eller detaljer. Ytterligare centralt för rollen att du aktivt eftersöker lösningar på tilldelade arbetsuppgifter och kontinuerlig utvecklas din kompetens som ingenjör. Med ett annat uttryck, är det en förutsättning att vara nyfiken på industriarkitektur, teknik och komplexa byggnader.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en ingenjörsuniversitets- eller högskolexamen inom bygg, design eller likvärdigt. Inga tidigare erfarenheter krävs men är meriterande. Det är även meriterande att ha kunskaper i MicroStation och/eller AecoSim Building Designer.

Dina egenskaper

Som ingenjör har du ett intresse till tekniska utmaningar, ett sinne för detaljer samt en vilja till att kontinuerligt utveckla din kompetens inom tillhörande programverktyg. Vi eftersöker dig som har god samarbetsförmåga och motiveras av att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Du trivs i en föränderlig miljö där flexibilitet är en förutsättning. Du har förmågan att se möjligheter och anpassa lösningar till den kringliggande miljön.

Som person är du

  • Öppen, positiv och lyhörd
  • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete
  • Kommunikativ och bra på att samarbeta
  • God analytisk förmåga
  • Stresstålig och kan hålla deadlines

 

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Våra ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.