Junior akustiker inom samhällsbuller till Stockholm 32 visningar0 ansökningar

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden

Din kommande roll

Just nu söker vi en Akustiker inom samhällsbuller till Stockholm. Sweco Akustik är en växande aktör på den svenska marknaden med ca 40 akustiker på nio orter. I Stockholm kommer du att ingå i en grupp på 13 akustiker och du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor runt om i landet.

Din utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad inom akustik. Vi tror att du har ca 2-3 års arbetserfarenhet av samhällsbullerberäkningar och mätningar men vi söker även dig med mindre erfarenhet. Du har ett starkt intresse för GIS och CAD.

Om dig

Vi söker dig som brinner för samhällsutveckling och komplexa uppdrag och som vill bidra till Swecos mission: att aktivt bidra till hållbara lösningar för samhället.

Som person är du driven, nyfiken och gillar att arbeta självständigt men också tillsammans med dina kollegor då uppdragen kan skilja mycket till omfattning och innehåll.

För att trivas som konsult på Sweco är det också viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Kontaktinformation

Leonard Kolman, +46 (0) 8 696 50 29

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen
Sweco är ett internationellt teknikkonsultföretag som erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Våra ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.