Skriver du ditt examensarbete hos oss på BillerudKorsnäs kommer du få möjligheten att arbeta med intressanta och utmanande frågor, samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för framtiden. Om vi inte har något utannonserat ex-jobb som passar dig är du välkommen in med din intresseanmälan. Vi stämmer kontinuerligt av möjligheter att ta emot ex-jobbare inom företaget samt inkomna intresseanmälningar med organisationens behov.

I Frövi/Rockhammar, söder om Lindesberg, finns långa traditioner och djupgående kunskaper om papperstillverkningens ädla konst. Tvärfunktionella team arbetar kontinuerligt med att förbättra processer och effektivisera genom hela förädlingskedjan. Ett arbete som går hand i hand med att hitta nya möjligheter med papper, och nya möjligheter för våra kunder att få allt smartare förpackningslösningar. Här produceras framförallt förpackningskartong och vätskekartong. Dessutom finns ett centrum med expertishjälp inom områdena förpackningsoptimering, trycksupport och konverteringssupport. Här arbetar cirka 630 av BillerudKorsnäs anställda och brukets produktionskapacitet är ca 450 000 ton/år.

 

Din ansökan:
Vi vill att din ansökan innehåller:

  • CV (från samtliga om ni är flera studenter)
  • Personligt brev
  • Vi vill även att du/ni specificerar områden som är av intresse att skriva inom, eller ännu bättre att du/ni har ett förslag på en egen idé som du vill utreda inom BillerudKorsnäs verksamhet.

Obs ansökningar via mail mottages ej.   

 

Kontakt
Anne Jansson, HR.

Dela annonsen
Tänk om förpackningar kan göra skillnad? Vad är egentligen en bra förpackning? Och hur kan den bidra till ett bättre samhälle? På BillerudKorsnäs inspireras vi av den här sortens frågor varje dag.

Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.