Influence söker nästa generations managementkonsulter 295 visningar0 ansökningar

Vårt introduktionsprogram över 18 månader utvecklar marknadens vassaste managementkonsulter med en unik profil. Nu söker vi på Influence och Influence Tech talangfulla studenter till programstart hösten 2019.

Vi vet att nyckeln till framgång för många organisationer är att snabbt och flexibelt kunna nyttja medarbetares kunskaper genom effektiva samarbeten. Organisationer som lyckas med detta är kollektivt intelligenta. Med vår forskningsbaserade modell för att utveckla Kollektiv Intelligens och vår förmåga att lösa komplexa problem överträffar vi våra uppdragsgivares förväntningar och bidrar samtidigt till ett bättre samhälle.

Grunden i introduktionsprogrammet är leverans i spännande och utmanande projekt hos våra uppdragsgivare inom olika industrier. Detta kompletteras med ett gediget utbildningspaket där du bland annat utbildas i projektledning, försäljning och olika konsultverktyg, men även inom mer Influence-specifika områden som Kollektiv Intelligens och verktyget ThinkTank. Därtill har ni inom programmet regelbundna träffar för reflektion och övningar och för att få bra vägledning i konsultyrket har du även en mer erfaren kollega som din mentor.

Sammanfattningsvis ger programmet dig rätt förutsättningar för att du ska utveckla de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik och kollektivt intelligent konsult, medarbetare och ledare som är redo att ta sig an våra uppdragsgivares nutida och framtida utmaningar. Tillsammans med dina kollegor inom programmet utgör ni även en viktig hörnsten i att sprida och utveckla vår kultur och har stor möjlighet att arbeta med hur vi ska se ut i framtiden.

Vi söker dig som är modig, nytänkande och älskar problemlösning i kollektivt intelligenta grupper. Sista dag för ansökan till höstens assessmentdag är den 11 november och intervjuer till denna dag sker löpande.

 

Ansök här: www.influence.se/join

 

Sökanden ska uppfylla:

  • Masterexamen i Business / IT / Management / Engineering
  • Goda akademiska resultat och erfarenhet från olika engagemang
  • Talar och skriver flytande på svenska och engelska

 

Bifogas i ansökan:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betygsutdrag från gymnasium och högskola/universitet

 

Vid frågor, kontakta oss på pioneer@influence.se

 

  • Annonsen har tyvärr löpt ut.
Dela annonsen

Influence är ett svenskt managementkonsultbolag som maximerar affärsvärde genom styrkan i Kollektiv Intelligens. Vi vet att nyckeln till framgång för många organisationer är att snabbt och flexibelt kunna nyttja medarbetares kunskaper genom effektiva samarbeten – organisationer som lyckas med detta är kollektivt intelligenta. Med vår forskningsbaserade modell för att utveckla Kollektiv Intelligens och vår förmåga att lösa komplexa problem överträffar vi våra uppdragsgivares förväntningar och bidrar samtidigt till ett bättre samhälle.

Vi är idag 90 konsulter som alla har förstått och upplevt potentialen i Kollektiv Intelligens. Tillsammans bidrar vi till betydande förändringar genom strategi- och transformationsprojekt på både små och stora företag och organisationer inom alla industrier.

Om oss

TEKNOLOGJOBBEN lanserades 2014 av några studenter som tyckte att det var alldeles för tidsödande och krångligt att hitta jobb. Sedan dess har vi blivit Sveriges största karriärsida för teknologer och nyutexaminerade ingenjörer på nätet och Facebook

Kontakta oss

Du kommer lättast i kontakt med oss genom att maila info@teknologjobben.se


Annonsera hos oss

Intresserad av att annonsera hos oss? Klicka här för att läsa mer

Har du redan ett konto? Klicka här för att lägga upp en annons

Gilla oss

Gör som över 5 000 andra, gilla TEKNOLOGJOBBEN på facebook för att ta del av aktuella jobbannonser, nyheter och tips som du inte hittar någon annanstans.